Tieto rusácke "tuponosé" lietadla sa mi nikdy nepáčili a tak sa o nich nezaujímal ale chcel by som sa spýtať od čoho na koreni krídal pri trupe na tom striebornom je také začmudené? Výfuky, kulaše???
Mě se suchary líbí, ale to očouzení vypadá spíš na požár? Je to dělané podle nějaké konkrétní mašiny?
Co si pamatuju, tak na nějaké fotce, kde jsem "očouzené" sůčko viděl, byl čmoudík (kupodivu), spíše ve tvaru jakéhosi svislého pruhu na trupu, který se táhnul přes oplechování těsně za ústím kanónu .
Přítulnej, nostalgickej páreček Já měl (nevím z jakého důvodu) zafixováno, že BKL u nás v barvě plechu nelétali. Možná to bylo proto, že jsem tehdy nenašel žádnou fotku. Takže mám postavený jen kamuflovaný (tupováním ) a to v roce vydání stavebnice (kdy jen to bylo 1987 ?). Nicméně jedno súčko stále čeká v krabici (a budem rýt a rýt... ).
Očouzení u kanónů fakt dobrý
Ty modely pochází z pravěku, myslím nějak kolem roku 1989, ale mám dojem že ta tmavě zelená byla H 195 (RAL6020), tmavě hnědá H 29 nejsem si jistý jestli do ní nebyla kapka černé. A kapka červené. Světle hněhá H 63 a podle odstínu trochu H 71. Spodní šedomodrá H 65 a pár kapek H 64. Poměry už si opravdu přesně nepamatuji. Pak je celý model stříknutý pololeskem (nebo polomatem?).