Milan Holzapfel píše:To by Oldříšku musela nejdřív být stavebnice La-5FN v 1/72. Nevím co by do toho Eduardi balili.
Co není, může být... La-7 také dříve nebývala..(staré KP nepočítaje)
Milan Holzapfel píše:To by Oldříšku musela nejdřív být stavebnice La-5FN v 1/72. Nevím co by do toho Eduardi balili.
Jakub Vilingr píše:Vl.Šulc píše:Nějaké náhledy sem dám, ale ony jsou takové napendrek, spousta detailů tam chybí, takže mi přijdou spíš matoucí. Markingy pro druhou edici zatím kompletně vybrané nemáme, máme jen marking na titulní obrázek. Jinak pro formy modelu G-6/G-14 se zpracovává technologie, G-2/G-4 a F-2/F-4 ještě konstruujeme.
Paráda, jsem na to zvědavej. Bude v měřítku 1/48, abych ho mohl postavit vedle Hasegawy?
Vl.Šulc píše:Jakub Vilingr píše:Vl.Šulc píše:Nějaké náhledy sem dám, ale ony jsou takové napendrek, spousta detailů tam chybí, takže mi přijdou spíš matoucí. Markingy pro druhou edici zatím kompletně vybrané nemáme, máme jen marking na titulní obrázek. Jinak pro formy modelu G-6/G-14 se zpracovává technologie, G-2/G-4 a F-2/F-4 ještě konstruujeme.
Paráda, jsem na to zvědavej. Bude v měřítku 1/48, abych ho mohl postavit vedle Hasegawy?
Náš v 1/48 bude, Jakube, ale Hesegawa není, tak nevím, jak se s tím vypořádáte
Vl.Šulc píše:paragan: A? Nějaká pointa k tomu?
Tonny píše:Dobrý večer pane Šulc . V infuzní píšete že nestíháte dodělat formy pro MkVII / IX a XVI je to tiskařský šotek nebo budeme mit spita Mk VII aspoň v 1/72 dík za odpověď s pozdravem buď HIC ; )
michaelo píše:Dobry den, pan Sulc,
Chcel som sa spytat, ci nebudu overtrees Polikarpov I-16 typ 29? V povodnom zozname boli myslim pod cislom 8152X. Pripadne reedicia tohto modelu.
Dakujem za odpoved.
petas.cz píše:Pane Šulci ví se přibližná cena té australské limitky?
A na nymburku máte už návrh na překlad publikace...
paragan píše:Vl.Šulc píše:paragan: A? Nějaká pointa k tomu?
Pointa? Jaká pointa? Myslím, že méně tahání si trička a více snahy a hlavně odpovědnosti před pustenim něčeho ven by bohatě stačilo.
Uživatelé procházející toto fórum: Franta Šrédl a 11 návštevníků