Díky kluci za rady ohledně lampy. Já to zatím vyřešil jednou zářivkou od reklamy na Malboro a třemi led pásy ze kterých jsem udělal provizorní osvětlení stolu. No když jsi holt 1 metr pod zemí a máš tam jenom malý okýnko o rozmězu 40 x70 cm tak to potřebuje pořádný osvětlení. No nic tohle by bylo na další vlákno v diskusi.
Co se týče stříkacího boxíku tak už mám rozdělaný projekt. A jelikož mám málo prostoru tak ho řeším skládací z 5 dílů cak cak a foukáš. Dofoukáš a cak cak a je to složený pod stolem. Vše z plastu a už se to řeže na laseru. Odsávání na zadním panelu mam řešeno dvěma staršími větráčky z PC. A osvětlení tam naperu ty led pásy trafo z nich utáhne i ty větráčky a bude vyřešeno. Zatím vše foukám v garáži v provizorním boxu z lepenky.
Kdysi jsem slíbil, že vyfotím i bordel na stole, tak tady máte alespoň takový částečný, kdy je stůl opuštěn kvůli přípravě na zkoušky Můžete si všimnout pár úprav: vpravo polička na odkládání mezisestav a z toho důvodu proběhla výroba "špalku" na štětce, pinzety a další ruční pomůcky.
Jinak v Lidlu jsem objevil sadu diamantových pilníků za krásných 129 kč. Takže konečně snadné začišťování leptů (levnější než jeden tamiyácký )
Zdar Michale Faifaxi, už jsem se lekl, že ses přestěhoval k moři V Brně jsem Tě neviděl, takže zase až v září v Práglu? Děkuji dalšímu přispívateli - Aleš, moc pěkné pracoviště Pilníky LIDL jsem měl v ruce a pak se mi zdála cena podezřelá a nevzal je. Druhý den už byly fuč
Suprový!- své staré jehláky jsem strčil do basy s nářadím a počkají na svůj čas(možná). Krásně berou a nepoškrábají povrch, jako klasický z drážkami. Ale zase se rychle zanášejí- asi popřemýšlím o čističi, který jsem viděl někde na stánku v Brně- tuším Plastic Hobby.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...