Na Mošoň určitě něco zajímavého připravíme.
Lodestar a Hudson v civilním provedení jsou v plánu.
Hm píše:....do serie Azur Frrom, teď pro něj finalizujeme Stampe, máme rozdělaný pro něj ještě jeden projekt a pak by měly přijít na řadu Potez 25 a Breguet 19....
Je, prosím, možné naznačit co to bude za projekt mezi Stampe a 25/19 ?? Díky. H.Matějný
Alfred Riedel píše:Na našem blogu najdete další info k Š 328: http://www.mpmkits.net/2015/04/sh72145- ... ujeme.html
Klusáček petr píše:Dobrý den budete v Mošoni prodávat model 8050 (1/48) German WWII 2 cm MG 151/20 Drilling, na Proseku jsem měl smůlu díky za odpověď
Alfred Riedel píše:Jak jsem psal, Š 328 bude pokud možno výhradně plastový. Nemám ale problém nechat vyrobit kulomety zvlášť.
Olda Homola píše:Alfred Riedel píše:Jak jsem psal, Š 328 bude pokud možno výhradně plastový. Nemám ale problém nechat vyrobit kulomety zvlášť.
Mě úplně postačí, když budou zvlášť, resp. tím lépe se budou dokupovat na další čs. mašiny jím vybavené
Petr Zatrepalek píše: Krom kulometů by se hodily i "volné" bombičky na dioramátko, stejně tak i vozíček pod plovákového šmoldu a nějaký čs oficíři a mechanici... Když už bude krom 1/32 měřítka konečně další hezký šmolík, byla by škoda stavět jen jednoho.
Jinak nebudou i nějaké š-528? ČLH š-528 by nebyl marný...
Olda Homola píše:...a pumové vozíky,cisterny,kanystry,nářadí, vybavení dílen... to všechno strašně nutně potřebujem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků