Kluci, děkuju Pájo, jako mustr jsem měl fotky od Honzy, tam je to dobře vidět, sice je to anglická F89, ale co jsem koukal i jinde, většinou je to jako to mám já tím nechci říct, že tak je to správně s Honzou jsem zatím nemluvil a nechci použít jeho fotky proti jeho vědomí, jestli bude pro, dodám fota
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Dám tedy pár fotek, podle kterých jsem postupoval při stavbě jedná se o Volvo F89 ve zbarvení firmy Ken Thomas, Honzo děkuju za poskytnuté fotky jako podklady
Už mi to dává smysl.V té spodní je "T"kus a nahoře je to zase napojený.No nevim jak se cítíš,já bych to trochu poopravil a možná použil trošičku silnější drátek.Mám na mysli jen tuhle partii u vzduchojemů.Ale klidně se na moje plky vyprdni .Pavel
No Pájo, popravdě se mi to předělávat už nechce a jsem rád, že jsem to dal alespoň takhle, i když vím, že to není boh vie čo trubka je z drátku 0,5 mm a vycházel jsem z předpokladu, že ve skutečnosti bude trubka mít průměr cca 12 mm a do měřítka to akorát vychází a stejně pak mám akorát větší drátky a ty se mi zdály zas moc silný jsem rád za každej podnět, jako plky to neberu a děkuju za zájem
Naposledy upravil koule84 dne 10 úno 2015, 20:50, celkově upraveno 1
Cca za týden to uvidíš in natura a jsem zvědavej, co na to řekneš možná že jsou fotky milosrdný, ale určitě tam najdeš pár chyb, nedostatků apod, ale zase žádnej model není dokonalej, i když pár modelů se tomu blíží
Přidám pár fotek podvozku v barvě. Je to první vrstva, na Patláku bych chtěl zkusit modulaci, už jsem sondoval co a jak a snad to klapne další postup bude po Patláku
Palo, to já taky Libore, vím o tom je zajímavý, že starší věci z KFS jsou v pohodě, ale ty nový se musí důkladně odmastit kabinu, i když je starší, vezmu poctivě, páč na ní ještě přijde pruh a nerad bych, aby při odmaskování šlo všechno i s barvou jiank odstín je RAL 5017, což jsem našel u Honzy, že je odstín pro ČSAD a Lizaky
Ty mastný oka,většinou ukáže už Surfacer.To sis toho nevšiml?Nebo to vylezlo až po tom?A ještě si říkám,jestli ten nárazník měl bílí pruhy i uvnitř .Já osobně bych tam se stříkací pistolí nelezl (pod auto).PAvel
Pavle, už se mi stalo, že jsem dal surf, po třech dnech barvu a po týdnu to vylezlo. Nevím proč, ale u dílů z KfC je to dost časté. Teď vše od nich hodím na týden do zavařovačky s benzínem a je po problémech.
Já odmašťuju v teplé jarové vodě v umývadle a v pohodě.Teď přemejšlím,jestli se mi to stalo i mějch resinů-asi jo,ale pravda je,že teď na Fordu KFS kola to udělaly taky.Tam jsem si to udělal sám,páč jsem spěchal a neodmastil je.Pavel