Je to až s podivem, ale nějak nemůžu dostát svojí přezdívce a nemyslím tu s tím užitečným idiotem, ale myslím tu podle Speedyho Gonzalese. Tak jsem se rozhodl, že to trochu napravíme s modelem co bych si asi normálně nepostavil natož koupil. Model jsem ač já jako značně zazobanej člověk vysomroval úplně zadarmo od výrobce. Tahle stavba bude úplně ukázkovej příklad zaujatého recenzenta a budu pouze chválit a žádná kritika se nepřijímá. Stavba to možná bude na týden. Ale nechci nikoho zbytečně nažhavovat tím, že by tady každou hodinu přibyl nějakej postup. (to jste nečekali co?)
Přílohy
Naposledy upravil Filip Tomči dne 08 lis 2014, 22:05, celkově upraveno 1
Už se těším na další postup, vypadá to skvěle, ty kamufláže jsou bezva a souhlasím, že ten obrázek je parádní!
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Navrhujem presunúť hrnček do sektoru A4, podľa najnovších poznatkov. Uvidíš ten zásadný rozdiel. Papier "keď na to príde" je super, lebo nepúšťa vlákna, tiež ho používam.
Do toho speeeedy.. teším sa na výsledok. Sledujem do piatku (ak to mý byť rýchlovka) potom púšťam z hlavy Držím prsty aby to vyzeralo aspoň ako ten parádny obrázok na krabičke
"Nikdy nie je dosť času urobiť niečo raz a poriadne, ale vždy je dosť času urobiť to dva a viac krát"!