Tak jsem dnes kupodivu a za obrovskeho revu mlade dodelal naplanovane ulohy ... Jenom mi na smerovce protekla cerna barva ... takze budu zase opravovat ...
2 Peter z DE: Tak jak jsem slíbil tak tady jsem něco málo nabarvil. jelikož za chvilku jdu k zubaři, tak nevím, jestli budu mít potom ještě čas něco udělat, ale kdyby jo, tak se fotky ihned tady objeví.
Hmmmm ...
Koukam, ze jsi z nas opravdu nejdal ...
Ja vcera zasedl tak akorat k praci a valil do vecera na Ccku a ne na Fokkeru ...
Obavam se, ze dalsi muj progres bude az o vikendu ...
Další update, doufám, že dneska ne poslední. Tentokrát se jedná o drobotinu v podobě mašímgevérů. Doporučuji zadní část perforovaného chladiče zaslepit, páč průměr chladiče je větší než tělo geweru a blbě by se to lepilo dohromady. viz šipka na obrázku. K tomu jsem použil část původního plastového chladiče, který jsem odřízl a trošku ztenčil.
2 Lubos: Mas pravdu, ze je to pak jednodussi, ja uz je delal pro Pfalze a je to docela piplacka, zvlaste bez zaslepeni. Hlavne to rado pada.
Jinak me teda pekne protoze jsi tak daleko, ze to z nas dodelas nejdrive. Tahle drobotina je hodne a hodne narocna ...
A vubec dodelavky ... Proto mam tolik rozdelanych modelu ...
mám takovej dojem, že dneska, přes veškerou nemohoucnost, na to musim vlítnout a nasekat vám pr.el TO Luboš - ten lozeng lepíš přímo na surface, nebo volíš nějakou podkladovou barvu?