OT - musím se jen svěřit Koupil jsem tady na inzerát MiG-23. Ani nějak nevím proč, roury se mi zdály prostě už velký. Když to přišlo, tak první dojem byl, že jsem to přehnal a pustím to dál. Pak jsem vycvaknul hlavní díly trupu, sestavil na stole, abych reálně viděl velikost a celý víkend na to koukám. A JE TO PARÁDA. (to je všechno )
Ďalší zbytočný model. Dokončia ho v celosvetovom merítku desiati špičkový modelári a pre ostatných to bude len uloženka. A pritom toľko významnejších strojov by si zaslúžilo kvalitnú stavebnicu v tomto merítku. Príkladom môže byť trebárs Beaufighter, DH Mosquito, Hurricane, Lightning, Bufallo, atď., atď.. Ale zatiaľ sú to len dohady. Uvidíme, čo je na tejto pesničke pravdy.
Souhlasím s tebou. Mnohdy si říkám, proč Tamiya v 1/32 nerozjede další "japončíky", nebo tebou uvedený Lightning by byl parádní kousek. Třeba se jednou dočkáme
Taky s Imrem souhlasím, Beau v 1/32 by byl... Ale myslím, že třeba P-38 se dočkáme a budu rád, když to bude někdo jiný, než Revell, abych byl upřímný. Ať si udělají Greifa, ten mě bere asi tolik jako dekorace ikeban
No, ja teda dufam, ze revell bude pokracovat v nastolenom trende a vyrobi noveho Hurricana Mk.I aj Mk.II, kedze tak uz urobili s Bf109G aj s Spitfirom Mk.II