So spájaním nemám problém, ale mám otázku ohľadom farbenia. Používam klasické Revell farby a vždy keď som pás nafarbil, tak sa mi farba zlupovala. Počul som, že mám pásy pred farbením odmastiť, ale potrebujem poradiť, čím ich mám odmastiť. Prípadne ak poznáte nejaké iné metódy farbenia gumových pásov.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Tak tú metódu "šup s nima do popelnice" by som rád použil ale niekedy sa to nedá. Nie vždy sa mi podarí nájsť článkové pásy na ten tank, ktorý potrebujem.
Nevím,jestli je to ještě aktuální, ale když jsem lepil T-72 od tamky, celej pás jsem na hulváta natřel stříbrným fixem z železářství, takovým tím , co se protřepe a zamačkne hrot proti podložce.Na to gummetal a pigmenty. Zatím i po několika letech nic nikde ulouplého nemám.