Měl bych jen malý dotaz. Taky si s ním hraju a nikde se mi nepodařilo vypátrat, jakou barvu zvolit na vnitřek věžičky. Všichni, u kterých jsem to okukoval, to mají tmavě šedé. Nemá to být bílé? Dík za radu......jestli přijde
Ahoj! Řekl bych že když bylo do věže vidět byla barvená stejnou barvou jako zbytek vozidla - čili zelenou, já jí jen udělal tmavší, aby přes ní nebylo tolik vidět, že dole není interiér... ten jsem nastříkal černou barvou. Fakt jí ostatní barví šedou? To se mi nějak nezdá.. Hodně zdaru při stavbě
Dík za poradu. Zní to logicky. Já vznesl jen dotaz jistoty, abych zas něco nehonil po funuse. Koukal jsem i na fota z muzeií, ale nikde tam nebylo vidět. Udělám to jak píšeš. Ještěže jsem trochu pátral, ještě musím narýt ten vrchní dekl nad motorem. Kdybych nekoukal, vysochal bych neotevřitelnou konzervu....Ještě jednou díky
máš to obóchané jak angličák, ale na těch blatnících jak to máš natřené bílou ani ťuk. Kdybys ubral odřenin a vyhrál si víc se zeprášením tak je to lepčejší:)
Díky za postřehy! Ve finále myslím, že to není tak výrazné, asi jsem moc vytáhl kontrasty na fotce... přikládám nějaké za denního světla ze soutěže. příště použiju na odřeniny méně výraznou barvu