V tomto chlívku hodlám prezentovat své slepence. Vím, že tady už jeden podobný je, ale já stavím už skoro jenom lehká vozidla. Pro mladší, nebo angličtinu nepoužívající modeláře, je softskins označení pro víceméně nepancéřovaná vozidla. Berte moje slepence s rezervou, nejde mi ani tak o absolutní tvarovou přesnost, a absolutní historickou věrnost, jako spíš o zábavu a oddech u oblíbeného koníčka. Každopádně konstruktivní,(ne debilní, ani demagogickou), kritiku vítám, protože ta posouvá člověka (a někdy i modeláře), dál. Chlívek má název armádní, protože ještě stavím civilní, ale ty budou mít vlastní téma.
Přílohy
Adler Kfz 14, stavebnice Bronco, stavba víceméně bez problémů, v podstatě čistá krabka
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010 Petr Mazánek Světlá p. Ještědem
Tak další. Nevím, jestli se motorky počítají taky mezi softskins, každopádně já ji sem dám. Výborná stavebnice GWH, obsahující i plechy s výplety kol a pákami řazení. Neskutečná pomoc tyhle plechy, řekl bych, že posunou stavebnici o dost dál. Doplněné pouze bowdeny, rozvod paliva a el. Instalace, jinak krabička.
Přílohy
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010 Petr Mazánek Světlá p. Ještědem
radiovůz stoewer Kfz 2, stavebnice Plus model, docela dost maličkých bublinek, které se objevily pod surfem. Jinak pěkně znázorněný podvozek, který ale není vidět, protože jsem model přilepil k podložce. Je postavený už delší dobu, takže na fotkách možná bude vidět i občas nějaké smítko. Stavba celkově poměrně pohoda
Přílohy