Aleš píše:kolegové, potřebuji poradit. během lakování se mi nějak přicpala fengda BD180 1K lakem od zera .......po seskládání mi pistolka probublává do kalíšku s barvou a ven jde malé množství barvy a tak spíš prská..... co jsem mohl udělat špatně? můj názor je, že se vrací vzduch přes těsnění č. 7. hlavu trysky jsem ale myslím utáhnul dobře a ještě s citem jsem zabral i kleštěmi. nevíte někdo, co s tím?....
Fairfax píše:dal novou trysku a novou jehlu a .......nic ! ....
Nevyzrál někdo na takový problém ? Měl někdo stejnou nepříjemnost ?
Aleš píše:zajímavé. že by jenom kontrukční problém s BD180? .....
sanyo píše:Mal som podobné problémy s pištoľou prebublávanie, prskanie farby. Problémom bolo tesnenie č. 7. Odporúčam všetky staré tesnenia vymeniť za nové.
Marder píše:......Bohužel 0,3 nebyla a tak jsem vzal jehlu a trysku 0.25 a nenapadlo mě, že je potřeba i kryt jehly a po namontování nové jehly a trysky mně barva vesele probublávala v kalíčku a ven ani ťuk. A tak jsem povolováním krytu jehly vč. difuzoru zjistil, že barva v kalíšku přestává probublávat a stříká. Nějak jsem si na to zvykl a nyní to používám jako regulaci.
Marder píše:..... a zásadně, jakékoliv kleště na dotahování či povolování čehokoliv na kvéru![]()
![]()
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník