Super čisté stavby, to se mi moc líbí. Je to ale málo špinavé na můj vkus - ale jako příklad toho, jak má to vypadat, když se staví, je přímo učebnicové. Chtěl bych to jednou umět taky tak (ale jak říkám, mně se čistá letadla moc nelíbí ).
Tak jsem tu přifouklou stodevítku v měřítku 1/47 od Edů konečně dorazil. Použité barvy Mr. Paint RLM 04/21/70/74/75/76. Jinak čistá krabička, až na anténu Uschi van der Rosten a drátek u podvozku. Jedinou úpravou nad rámec stavebnice je odbroušený vodorovný pásek na třetím díle kabiny, který byl zevnitř a nikoli zvenčí. Vivat kachničky!
A ještě s dalším Eduardím modelem v měřítku 1/47 (Bf 109 E-1 od Legion Condor)
ATR 42-500, Italeri (No. 1801), měřítko 1/144, čistá stavba z krabičky bez úprav. Obtisky Bílek (tiskl BOA Agency). Pokud bych to shrnul, tak stavebnice je úděsná, obtisky naopak vynikající. Vím, že na modelu je spousta chyb, ale dokážu s tím žít. Logo ČSA na podstavci je vlastní tvorba pomocí plotru, maskovací folie Oracal 810 a spreje Tamiya Surface Primer White s červené Mr. Paint. Vše i model je pak zalakováno sprejem Tamiya TS 13 Clear.
Použité barvy: Mr. Color GX-1 Cool White Mr. Color GX-2 Ueno Black Mr. Paint MRP-184 Signal Red sprej Tamiya Surface Primer White sprej Tamiya TS-13 Clear sprej Tamiya TS-30 Silver Leaf