Tak, je zase čas ukázat jak postupuju. Dokončil jsem střechu. Oproti minulým fotkám se docela dost změnila. Hodně jsem ji ještě přepracovával, dobrušoval, přeřezával. Bylo to dost práce, ale konečně jsem s ní spokojenej.
A potom jsem tmelil a brousil, tak aby byl povrch hlaďoučkej a připravenej na rytí. Postupně jsem surfoval, až jsem zjisil, že v průběhu toho všemožného lepení a lícování a přeřezávání mi záhadným způsobem letí obě okénka v bocích kabiny. Obě jsem tedy vyříznul a zarovnal s okny ve dveřích a znova tmelení a znova surf.
Teď už se můžete kouknout jak bouda vypadá v surfu. Je připravená na doplnění rámu čelního okna a gumových těsnění na páru bočních okének a okně zadním.
Příspěvek jsem objevil až teď a připojuju se ke chvále. Už na patláku mě zaujal způsob stavby a teď, když to chytá tvary, tak je vidět, že se ta mravenčí práce vyplácí. Vím, že jsem mimo, ale nemůžu si pomoct. Na těch fotkách mi ta bouda v daným stavu připomíná Xenu. Ta mi vždycky přišla taková nedodělaná . Těším se, až přibudou detaily. Jarda
Honza nepotřebuje chválit. On ví, že je dobrej. Nemáš někde fotku, jak se hnuly ty okna? A proč, nějak to nechápu. Jak se něco takové může stát. Už se těším ny rýhy. Takhle je to takové jalové, nicneříkající. Ale perfektně čisťounký. Ty radiusy řežou jak mají
Ivane, stalo se to proto, ze jsem dvere a boky mel vyrobeny samostatne a jak jsem to postupne lisoval se strechou, tak vodorovny hrany oken ve dverich a za dverma nebyly rovnobezny...ono se to hodne krouti a vlni a nez jsem to slepil do jednoho skeletu, vsemozne se to kroutilo a pred surfem to nebylo videt...nebylo to nijak zasadni, ale me se to nelibilo
Já už to někomu někde psal, ale tohle já obdivuju, něco vysochat z destiček. Fandim vám všem destičkářum, rád na to čučim a rád bych to taky zkusil. Bohužel musim uznat, že na to nemam ruce. Takže jen tak dál, sleduju dál pozorně!
Zase pár obrázků živých, ze sbírky firmy G.S. van der Ijssel a úplně jiného auta, tedy tahače 6x4. Takové už nedobové a s moderními doplňky (nové bezdušové disky, jiný kastlík na baterky), ale pořád klasické.
Dneska jen jeden obrázek, pracoval jsem na rámu předního okna. Už to začíná vypadat jako Volvo. Během pár dní, možná o víkendu se dopracuju k okapničkám a pak se uvidí, co bude ještě potřeba přepracovat a nebo jestl už je bouda dobrá.