A mně se to líbí moc. Sice jsou některé detaily možná kontrastnější, ale to může taky vytáhnout fotka. Takže... Jo, akorát bych vojel pásy trochu barvou oceli, přece jenom je písek dost abrasívní, tedy pokud to není jako vrak.
Dakujem za reakcie. Modulacia je podla mna O.K. Kazdemu sa to paci inak, mne zrovna takto vyraznejsie. Ale chapem, ze niekomu to nesedi, pre niekoho je to dokonca nezmysel. Pasy su zial stavebnicove,pretoze cely tento model je spatlany pod vyraznym vplyvom vina na patlaku KPMBA takze som pre istotu do novych neinvestoval. Presiel som ich nastruhanym grafitom z ceruzky, ale moc to nevidno. Inak bol som modelom od Rodenu za 3,50 Evri celkom milo prekvapeny. Samozrejme bolo treba vymenit madla a rozne drobnosti za draty a pliesky, ale inak je to celkom dobre postavitelny model. Este je tam kovova hlaven, ktoru som mal dlhsie doma, tak som ju pouzil. Model odporucam pre modelarske pokusy.
Je vidět podstata modulace, mnoha z nás nezkušenějších se právě takovýhle fotky moc hodí. I když bych asi malinko filtroval, ale to je jen můj názor, pokud je model podle představ autora, není o čem.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.