stranická výzva Přátelé, kamarádi! Jelikož na letošní rok připadá významné výročí dne D, čili vylodění v Normandii, bylo by hezké, ba žádoucí něco k danému tématu postavit!
link na skupinoffku zde (schválně nepíšu pro zájemce, neboť věřím, že se příhlásíme všichni jako jeden muž ) viewtopic.php?f=786&t=82883
(a někteří z nás apoň mohou využít nasyslenou zásobu čtvrtkových Spitů IX )
spřátelený klub KPM Bluenavels Tábor nás srdečně zve na jejich patlák:
termín příštího patláku je zabukován na 28.-30. března, což je poslední březnový víkend. A tak vám jako vždy doporučuji, přičiňte si poznámku do kalendářů, diářů, manažerských zápisníků, osobních plánů nebo do čeho chcete a hlavně si hlídejte, ať vám do toho něco nevletí...
já bohužel díky škole budu mimo, nicméně jestli je zájem a chuť od ostatních členů, směle do toho! Prostředí příjemné (penzionek),atmosféra přátelská, ceny mírné
No já to s těma Spitama jenom zkouším, co kdyby Jinak jsem dneska zakoupil Mr.Paint ruskou do kokpitu, tak uvidím, jak to bude fungovat. No a pro předsedu : na počest D-day bude v mém případě asi pruhovaný Hellcat Mk.I v 1:48 - mám dekály, tak je využiju. Jinak začínám se stavbou Mig-15 ( ano , ano, současně s Mig-21 ), takže úspěšně začínám propadat postižení, zvané rozpracovanost projektů . Martin.