Krásný a precizně stavěný model. Jak jsi ho nyní přetřel, vypadá opravdu skvěle. Obdivuji práci se dřevem a je znát, že Ty ji zvládáš znamenitě. Jen tak dál, ať se dílo daří!
Teda ty jedeš!! Ale vypadà to moc dobře, Nádherná práce Že ten svět je ale malej, že? Škoda, že jsem na ten szaz nemohl, já jsem sice jen chotěbořská náplavka , žiju zde asi tak posledních deset let, ale pokecat by bylo skvělé. Tak snad příště.
Rozestavěno: Santisima Trinidad Dokončeno: Thermopylae, San Francisco II
Děkuji za uznání, snažim se. standa: jsem se stavbou mnohem dál a každý den dávám část fotek, přibližně tak, jak stavba probíhala a až se to časově srovná, tak už to tak rychle nepůjde
Fakt klobouk dolu - "goldene tsechise pracka " Vždycky mne překvapí, jak když někdo má nějakej dobrej nápad, jak to pak vypadá samozřejmě a jednoduše , zvlášť v těchto mini velikostech je to ale setsakra kumšt !!!
Děkuji, mat: ono to právě tak mini moc neni, nejsem žádnej Uko Ješita abych dělal miniatury, proto jsem si to 2x zvětšil a vyhnul se tak titěrné práci admiral6: jaké to je dřevo, tak to je právě to co vůbec nevim. Řezal jsem dříví na zimu a tohle bylo na hromadě z nějaké stavby. Mám toho pár špalíků, ale nemám ponětí jaký je to druh. přikládám foto, třeba ho někdo pozná
A ještě přední část nástavby tady jsem udělal dost velkou chybu. Špatně jsem přečetl plán a okna jsem udělal stejně široký jako na bocích, ale měli být daleko širší. Později jsem je předělal, ale jelikož bylo vše oklolo nalepeno, šlo to dost těžce a neni to úplně 100%ní.