Ahoj, pod dlouhatánské pauze jsem se odhodlal dostavět tento model, bohužel jsem narazil na rozpory s mým minulým já a doposud se jednalo spíše o demontáž. K modelu jsem si sehnal lepty od édy, pásy bronco a hlavně rb models. Určitě bych si chtěl vyzkoušet stínování, aplikaci washe a mnoha modeláři chválený surfacer Uvítám jakoukoliv připomínku, radu a kritiku ať už pozitivní nebo negativní Přikládám pár fotek u kterých se s největší pravděpodobností zděsíte. Jak jsem říkal, model už byl víceméně postavený, je na něm tedy stará barva s hrudkami které jsem se pokoušel jemně obrousit Jestli bude čas tak zítra vyzkouším surfacer (poprvé v životě) tak to snad nezkazím víc než to je. Děkuji. Konec hlášení.
Ahoj. Tak dnešní progress Konečně jsem si vyzkoušel surfacer a i přes všechny obavy to dopadlo nad mé očekávání sice není povrch úplně hladký, ale i tak bych to nejraději nechal nenabarvené Snad se bude aspoň trochu líbit Opět, budu rád za jakoukoliv kritiku, reflexi, radu.
Dnešní malý postup. Začal jsem sestavovat pásy je to teda strašný utrpení, ale podle mne lepší než gumáky jeden článek je z pěti dílků a jeden pás je ze 76 článků Sice už neumím napočítat ani do desíti, ale to k tomu asi patří Určitě bych byl rád za jakoukoliv připomínku, materiály, kritiku nebo radu ať už ohledně pásů nebo celého modelu Děkuji, pěkný večer vinšuji !
Tie pásy je úplne zbytočné skladať na celú dĺžku, pretože z nich nebude pod blatníkom nič vidieť. Vyskúšané na Dragone, ale výrobca nerozhoduje. Výsledok je rovnaký. Ja som to riešil prekombinovaním pôvodných a týchto od Bronca. Veľa zdaru, budem sledovať. P.S. Ak ti môžem poradiť, kúp si kovovú hlaveň od Rb. Nie je moc drahá a má naznačené i ryhovanie, čo nemá na svojej urobené ani Dragon.
Zdravím, děkuji všem za rady a podporu S pásy už nic nenadělám, jsou složené celé, ale tak aspoň budu mít pocit zadostiučinění že jsou tam celé Hlavně už mám samozřejmě koupené jak na .50cal tak na L44 Jinak jestli se rýhováním myslí vývrt hlavně, tak ten nemá ani hlaveň od RB, což je správné protože se jedná a dělo s hladkým vývrtem (spíš asi nevím jaký rýhování myslíš ) Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den.
Vývrt hlavne, to je ono! Nevedel som si spomenúť o jednej ráno. A máš pravdu, spojil som sa s kamarátom, ktorému som tú hlaveň pred rokmi objednával spolu z ďalšími a tak som si to poplietol. Idem sa hambiť do kúta.