Trumpeter, cista krabicka, bez uprav. Prvy raz som sa pokusil o fading olejovkami. Model som cely skompletizoval a striekal az potom, co mi nasledne skomplikovalo patinu pasov. Na buduce bude mudrejsi Kludne mi napiste nejake postrehy a rady, rad sa nieco nove naucim. Tento model uz zrejme opravovat nebudem, ale pomoze mi to v buducnosti. Ospravedlnujem sa za fotky, je to fotene mobilom, poriadny fotak doma zatial nemam.
Já bych řekl, že se povedl a ty fotky jsou perfektní.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Myslím, že je to povedený Rus . Líbí se mi patina pásů a pojezdových kol, dobře, že jsi nezapomněl na oleštění styčných ploch kol a pásů a zubů na hnacích kolech. Co mě trochu tahá za oči je věž, který se mi zdá ve vztahu k patině na korbě tanku taková nějaká moc "umytá" a ty tažný lana, který mi připadají vyleštěný moc (ale to je jen můj názor).
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Diky za komentare. S grafitovou ceruzkou som pracoval prvy raz, tak to nemam este v ruke, preto tie lana a na vezi a korbe som pracoval vacsinu casu samostatne, tak dohromady velmi nesedia. Nechal som to tak, bojim sa, ze by som to s patinou na vezi prehnal.