ejjjjha krasny namornik , aj si zvyraznoval linky panelaze? lebo to na foto nie je vidno a tie trysky sa mi zdaju byt s tou metalic modrou trosku moc vyrazne ale naozaj velmi krasne zmaknuta camo
no na foto je moc vyrazná ta metalická, ono v skutočnosti je tiež výrazná ale nie až tak ako na foto (btw...ako som sledoval na foto originálov, tá modrá je fakt výrazná aj v reále, možno som to trocha prehnal ale už to nechám tak). Linky som zvýrazňoval ale použil som cold grey wash, takže to až tak viditelné nie je, hlavne na tej tmavej modrej to slabo vidno. Ale si myslím že ten wash na túto camo pasuje...
Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71
ja tiez pouzivam Cold grey wash, tak potom to iba klame na tych foto ano niekde je ta metalicka modra fakt dost do oci bijuca a niekde je zas uplne potlacena tak hod foto do galerky nech sa mozme vynadivat
Tie odtiene ako také vyzerajú super,aj keď osobne vzhľadom na mierku by som ich spravil málinko svetlejšie,na mňa to pôsobí trochu tmavo, teda až na tú bledú šedú. Ale tak to je len môj názor. Určite by som niečo spravil s tými raketovými blokmi,neskutočne svietia aspom trochu stmav tie samotné otvory pre rakety. To napojenie IRST/FLIR tiež nie je ideálne a zasa to je ale len môj osobný názor aj keď sú to tie nové kamo po GO predsa len by som ho aspom málinko nejak preprášil aspom suchým pastelom,zdá sa mi až príliš čistý. Ale tak dávam ti tu kázanie ako keby ja som bol neviem aký modelár. Takže sa na to môžeš spokojne aj vykašľať.
To IRST nie je ideálne a je to preto, že som ho maľoval oddelene. Zdalo sa mi komplikované to prilepiť a potom to okolo kabínky maskovať tak som to robil oddelene a výsledok nie je dokonalý Nejdem už do toho nejako zasahovať, už som mal toľko opráv čo mi pri maskovaní strhla páska, že ma to prestalo baviť. Dokonca aj po dokonalom zalokovaní mi pri aplikovaní washu zobralo aj kus kamufláže. Ale máš pravdu, chcelo by to ešte dotiahnuť pár blbostí. Na porovnanie farieb sa vykašlite, na foto to vypadá ináč ako v skutočnosti, s footením mám pri mojom kompakte stále problémy Vernosť alebo nevernosť odtieňov nerišim, sú to originál AKAN na Su-33, takže bledšie, tmavšie, sýtejšie... všetko jedno, aj tak každé Su-33 vypadá ináč Výsledok nie je dokonalý, je tam pár vecí ktoré som mohol spraviť lepšie, trysky hlavne zospodu nepasujú presne na trup (zistil som to keď už všetko bolo nastriekané), s výzbrojou sa dá pohrať aj lepšie, ale mám skplopené krídla
Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71