Model je to skutočne veľmi pekný. Ale tá Dukla 1944 !!! Veď to je holý nezmysel ! V čase Karpatsko-duklianskej operácie bojoval 373. gardový ťažký samohybný delostrelecký pluk (reorganizovaný 1539. ťažký samohybný delostrelecký pluk, do zostavy ktorého patrilo SU-152 s taktickým číslom 200) v zostave 3. Bieloruského frontu, v oblasti poľského mestečka Suwalki. To sa nachádza na severovýchode Poľska, takmer na hranici s Východným Pruskom. Z toho jednoznačne vyplýva že, toto tsd si na Dukle určite nemohlo "vrznúť " ani teoreticky. Otázka je, či to tsd bolo v uvedenom období ešte vôbec v prevádzke. Ale to je len taká úvaha.
Díky, jsem rád, že se líbí Karol: Nemohl jsem právě nikde najít žádné informace o tom, kde a kdy se tenhle stroj s číslem 200 mohl vyskytovat. Na jednu mě mrzí, že jsem tu "Duklu" neuvedl už v rozestavěno, ale na druhou stranu jsem rád, že už v tom mám jasno. Uvidím, co s tím bude dát dělat. Nicméně, pokud by to nevadilo, tak se příště s radostí obrátím včas na tvou osobu
Jumojmo: Ta pila je tak dělaná úmyslně, pokud by ji nepoužívali delší dobu, tak si myslím, že by tak i mohla vypadat, ale to je podle vkusu každého soudruha Každopádně díky za názor Zdeněk: Díky za chválu, ale top to rozhodně není
Ondro povedl se, povrchovka super, na hlínu v pásech čumím jak blázen. Ale ten sapik bych sundal a tu pilu někam "zavěsil". Oprav taky prosvítající měď na drátu držící nádrž. Ale jinak opravdu vynikající model včetně podložky. Snad ještě trochu stáhnout začernění od výfuku, resp. udělat stečeniny směrem k blatníkům.
Díky chlapi Máš pravdu Jirko, jak budu mít čas, tak si k tomu ještě sednu a opravím tam několik chyb (ty, které jsi jmenoval a pak ještě sladím trávu se zabahněným tankem, jak jsem byl upozorněn na missing lynx), takže díky za rady