Díky za důvěru ve mě svěřenou.. Jo Vojto Fin na pláži a nebo taky předchůdce SEA kamufláže pro USAF...
Tak dnes wašíky a přilepenej kryt motoru. Na výškovce je zvýraznění plátna špatně vidět díky lesklému laku. Motor mám trochen křivo ale v krytu to nejde vidět. Naštěstí. Ještě budu zítra dolaďovat wash a nějaké pitšišandiny, odřeniny a tak...Už je taky nachystáno na výplety. Stříkal jsem je stříbrno-černou barvu a jsem zvědavý jak to bude vypadat. Do surfu je to v pohodě, ale pak přibývá víc a víc věcí, který může člověk posrat...
Hezké ráno Andy
Naposledy upravil David Hényk dne 17 pro 2013, 06:43, celkově upraveno 1
Jirko taky jsem měl svůj pokoj na lepení, ale bohužel mě z něj malá vystrnadila Teď musím lepit po večerech a všechno si vždy nachystat a zase zklidit. Jinak noční lepení je príma věc, ale po pár dnech ti dojde elán a musíš se vyspat..jinak jsi jak praštěnej
Miloši přesně tak..mám to takhle nachystaný na stříkání. Líp to drží, nekroutí se to. Vím i kolik toho mám..je to prostě přehlednější.
A neodře se ti potom barva při manipulaci s tím silonem? Nevím, jak vypínáš, jestli provlíkáš otvorem v křídle a zalepuješ, nebo nahříváš. Každopádně já bych se u sebe bál, že ta barva bude pak všude (prsty, model) kromě hladkého vlasce.
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Myslíš z vlasce? Nebo na modelu? Posledně u Avie jsem měl problém, že jsem to vzal metalizérem od Agamy. Natíral jsem to štětcem. Povrch parádní, ale ta barva se otírá snad i pohledem. Všude po modelu jsem měl čárky stříbrné barvy Naštěstí to šlo dolů. Včera jsem na vlasec po nástřiku šahal a je to suché a neotírá se to. No uvidím a dám vědět... Snad to nebude slepá ulička. Jo jinak provlíkám křídlo durch. Zkoušel jsem vypínat tento typ vlasce teplem a jde to. Jenom nevím co s tím udělá čas. Ale to je u výpletů vždycky loterie.
Jo, myslím z vlasce, jak to budeš brát do ruky, tahat (pohybu po modelu se taky nevyhneš, aby to čárky nedělalo i tam). Ale asi se to opatrně dá. Uvidíš, jak to půjde. Já natírám až pak nějakou směsí lihových Agam v barvě tmavého nebo stříbrného kovu. Akryly jsou zrádné, barva uschne a pak jak nabírá změnou vlhka vodu, tak se vlasce prověšují a zase pomalu vypínají. Dobrá je i syntetická Humbrolka, sice déle schne, ale u výpletu je to na hotovém modelu jedno.
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm