Fotogaléria z dnešnej akcie:
http://picasaweb.google.com/10654921578 ... elKosiceVI
espana píše:Aj ja ďakujem za príjemný záver modelárskeho roka.
Chodím na akciu pravidelne a nedá mi tentoraz neupozorniť usporiadateľov - treba pre budúcnosť podstatne sprísniť dozor nad súťažnými a vystavenými modelmi a, neviem akým spôsobom, ale znížiť počet návštevníkov, najmä detí, ktorí sa v jednej chvíli nachádzajú v hlavnej miestnosti. Na iných súťažiach oddelia návštevníkov od modelov páskami - v tomto roku sa bežne POSEDÁVALO !!! na stoloch bezprostredne vedľa súťažných modelov.
Jeden typ - všetko, čo nesúvisí so súťažou a vystavenými modelmi by som presunul do druhej haly, kde ste mali iba dvoch predajcov (myslím napríklad Klub vojenskej histórie a modelárov z Prešova + čakajúcich nezainteresovaných hostí, posedávajúcich na stoličkách). V žiadnom prípade by som v budúcnosti v hlavnej "súťažnej" hale nepúšťal filmy - rušili dokonca aj pri odovzdávaní cien - nebolo toho, kto by to vypol...
Ak je problém v nedostatku ochotných rúk, ktoré by vám pomáhali, nevidím dôvod, prečo ste neoslovili "štamgastov" pred súťažou, ochotne a radi by sme určite v deň súťaže pomohli.
Len v každom príprade túto súťaž do budúcich rokov zachovajte, Košice si zaslúžia aspoň dve takéto akcie do roka.
Videli ste to na počte návštevníkov medzi 10. až 14-tou hodinou. Vzduch bol priam hustý...
So snahou pomôct srdečne
Slezák
Jozeff66 píše:Pokial mas na mysli rovnaky tank ktory aj ja(mensie meritko),tak sa to stalo mne,za co sa ospravedlnujem,nastastie sa nic nestalo.Videl si ale zle,nic som do ruky nebral a uz vobec nie model ktory je na podstavci.Zadna cast tanku,vozik(nebola ani prilepena) sa mi zachytila o visiacu snurku od mikiny ktoru som si nasledne priviazal.Osobne nemam nic proti chytaniu modelov ak vie rozhodca ako.Neraz som to dovolil usporiadatelom s mojim modelom alebo na poziadanie.Rozhodcovia tak vedia lepsie posudit pracu modelara.Inak tradicny paradny zaver roka,vdaka usporiadatelom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků