Podle mě právě tyhle detaily modelům hrozně přidávají na kráse. Sice to není alfa a omega, je to i o čisté stavbě a kvalitní povrchové úpravě, ale tyhle blbinky to prostě oživují.
A nimračka to je vždycky, já si taky užil, když jsem na kulomety pro Berga přidělával páky závěrů.
Teda to to letí. Chlívek založen před 2 roky, poslední příspěvek před rokem Dodělal jsem 28-ku a rozhodl se že zůstanu věrný značce. Už je celý v surfu tak snad ho ještě letos dodělám. Kamufláž přehodnocena na stříbrné éro G. Guynemera černá (červená) 2 Z toho vychází má prosba o radu. V návodu Academy jsou vrchní plochy křídel s hnědými a zelenými poli a stříbrným okrajem. Na Wings Palette je komplet stříbrný a s okénkem (to tam mám). A ještě snad v návodu od Eduardů má před vrtulí pupík v modrobíločervené. Tak jak ? Ten kužel se mi líbí, ten udělám, ale co ty křídla. Pokud někdo ví, prosím poraďte. Díky M
Skvělé, paráda. Díky moc za pomoc. Vybráno seriál 1530. Pupek, okno a kamo horních ploch, bez vrchních kokard. Je to zajímavější a líbivější. Akorát bude nutno upravit číslo na směrovce. Aca má obtisk 1550, 1530 by z toho mělo jít udělat. Ještě jednou dík.
Poprvé jsem vyzkoušel a použil porty od HGW. Na obroušené a nasurfované křídlo naprosto bez problémů. Trochu jsem maloval a udělal nový štítek pro Guynemera (je výrazně jiný než ve stavebnici). Hliník od Agamy jsem různě tónoval bílou ale vychází to spíš do šediva.
Tak jsem se lehce posunul. Éro je vymalované a naobtiskované. Kamo vychází z fotek od Šráma (ještě jednou díky) a návodů ze stavebnice a od čtvrtkového Edy. Takový průřez barev Snad jediná doložitelná chyba je v krytu motoru. Podle foto je v horní části evidentně barvená a staršího provedení. Jelikož jsem původně chtěl model (jak píše Michal) pana Nungessera a kryt už měl upraven (2 pásky v horní části), nechal jsem ho stříbrný-jako nový. Panu Guynemerovi ho vyměnili a už nevyfotili Ve vlákně Sergeje se řeší porty HGW tak foto dokládá že jsou ok. Akorát jsou použity pro čtvrtky. Ty 1:32 mi přijdou dost široký. Jo a lihovky na surfu fakt blbě drží a obtisky Academy nebyly prkýnka.
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Lihovky od Agamy? Neměl jsem ten problém nikdy...a to není třeba nijak přesně míchat.[/quote]
Je to vše nějak zakletý. Sergejovi porty nedrží, mně ano. Tobě lihovky na surfu ano, mně ne. Je tedy fakt že se barva strhává hlavně z hrany, na ploše celkem drží. Používám olepenou Tamiya pásku, opatrně, ale i tak se něco strhne. Příště bude základ opět nitro (jako u 28) Z té lihovku nestrhne ani obyč. lakýrnická páska. Něco za něco. Povrch po surfu je sice lepší ale stržené místo už pořádně opravit neumím.