Tak jsem před víkendem zkusil pár napínáků umístit (aby byl čas na léčení). No celkem to jde. Příště zkusím změnit postup. Pevná očka nevlepovat předem do plastu. Ale navléknout na očko napínáku, zalepit a pak teprve vlepit do předvrtané dírky. Dochází mi jak filigránskou práci tu předvádí Sheya a jeho 100 ks na Gothu. A to mám napínáky větší (trubička 0,6-0,4)
Já ho snad dodělám Necelé 2 měsíce trvalo než opět přišla chuť a nálada na pokračování, rozkramařil jsem stůl a pokračuji. Nanesl jsem obtisky ( nehoda na horním křídle, jakž takž opravena) a začal s výplety. Zvolená technologie očko-očko-trubička-očko-vlasec celkem efektní ale pracná. Klimbající se napínáky uhýbající před pinzetou mě občas pěkně vytáčely. Příště zvolím zjednodušení drátek-trubička-očko-vlasec (jako Sheya u Gothy), s tím že se drátek bude rovnou vlepovat do modelu.
Tohle je paráda náramná - éro, kamufláž a provedení podle mne za 1!!! Povedlo se ti to (12) "zrekonstruovat" dobře.... Držím palce až do galerie . Krasavec se tam bude vyjímat... Už bych chtěl také něco s tou "kraví (kravskou)" kamufláží...
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Osobni zkusenost: dodelej pak fokkery (alespon Dr.I). Vim, jak to bylo naprd, kdyz sem mel 5 rozdelanejch modelu a ani na jeden sem se nesoustredil tak jak sem chtel. Klidne bych sel do dvoujstavby Siemense s tebou, az dodelam triplana a ty Fokkery. Siemens nam ve dvou pude rychlejc. Znam to nutkani zacit novej 1/32 Roden. Znam
A je to tam. Docela to šlo a i souměrnost jsem trefil. Výhoda tohoto vyplétání je, že se už nic nemusí dopínat teplem. Výplet se přes očko napne pinzetou, trochu lepidla a zajistí se trubičkou, jde to dobře
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“