Bol som v NZ po prvý a určite nie posledný krát. Super som si pokecal a pozdravujem nových známych Reemusa a Richarda!
A aj medajle sú pekné! Dakujem za príjemne strávenú sobotu..... Palo.
Adi3 píše:Po šiestich rokoch som do NZ znova zavítal.... Výstava a organizátori nesklamali ..... bratríčkovanie sa nezaprelo.... Jediné čo ma viac menej prekvapilo bolo, že v niektorých kategoriach dostali viaceré miesta tí istý ludia ba čo viac kategorie sa rôznili a výťazi bolo skoro tí istý![]()
![]()
Nevadí.... teraz už viem že je všetko po starom takže sa vidíme najbližšie v roku 2019. Možno dovtedy bude už všetko inak
Adi3 píše:Napísal som iba pravdu ktorá sa ťažko znáša tím, že mi vymaže admin koment ma len utvrdí v presvedčení, že som mal a mám pravdu.... A na fore má každý právo vyjadriť svoj názor nikoho som priamo nemenoval ani neurazil. Takže dôvod na vymazanie príspevku bude iba pravda.
No a druhá vec je tá, že som len oznámil moju ďalšiu účasť v roku 2019
radar4077 píše:Presne ....
Konečne sa na tomto fóre objavil človek ktorý našiel tiež odvahu a napísal pravdu blablalblalblablablabla...................................... Mne pravidelne a bezdôvodne len za to, že napíšem PRAVDU niekto z administrátorov sústavne maže moje príspevky. Aké pravidla platia pre administrátorov tohto verejného internetového portálu? Bol by som rád ak by sa niekto k mojej otázke vyjadril (napr. Monika Maratová) ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník