Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modelarsky

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Modelarsky

Příspěvekod Merlin » 12 srp 2013, 10:38

Mam neoverenu informaciu ze Modelarsky v BA na Sustekovej konci, je to len otazka kratkeho casu. Vie niekto viac?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť!
Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
Merlin

• Odpovědět s citací

Re: Modelarsky

Příspěvekod Peter Frišlovič » 12 srp 2013, 13:39

Tak by bola veľká škoda :cry:
Ja viem len o tom, že nemajú predavačov..
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Drgon » 15 srp 2013, 15:44

Nie, nezatváram.

Áno, hľadám predavača.

Ak ho nenájdem, áno, krajná možnosť je, že zatvorím.

Ak by som aj zatváral, tak to ešte chvíľu potrvá, lebo na sklade mám modely, doplnky, farby, lepidlá, tmely a iné modelárske potreby za cca dva milióny v starej mene, vrátane všetkých aktuálnych noviniek.

Vzhľadom na to, že nie je žiadny problém opýtať sa ma na všetky otázky priamo, nerozumiem takejto debate :-)
Marcel Drgon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomec » 24 zář 2013, 11:49

to je naozaj taky problem najst schopneho predavaca?
dnes som bol u vas a ten stary pan ma uplne dostal.ale zavriet?to hadam nie.lepsie aj s horsim predavacom ako ziadny. ze uz tam nerobi ten povodny super predavac som uz prekusol ale ze by sa to malo aj zavriet.
tomec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Adi3 » 24 zář 2013, 15:05

No tak to by bola fakt škoda, keby ste zavreli. Síce od kedy tam nieje ten super chalan čo mal vo všetkom jasno k Vám už tak často nechodím, ale ostal by som smutný keby ste to zbavili to je asi jediný obchod v blízkom okolí kde je možné zohnať všetko. Inak ako ste teraz s otváracou dobou?? Chystám sa na návštevu :)
https://www.facebook.com/Diorama-172-by ... 849632105/
Adi3

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pinoccio1 » 24 zář 2013, 15:34

No ja neviem, ja som bol síce v tom obchode len raz, či dvakrát, ale nemal som pocit, že by bol nejaký super. Stačí sa pozrieť na ich webstránku, ktorá je v tej forme, v akej je, úplne zbytočná. Ak si myslia, že ňou prilákajú zákazníkov, tak sa mýlia, keby nebol nablízku Magnetpress, tak tam ani nejdem. Ale keď som už bol v tom Magnetpresse... Ja mám radšej iných predajcov v Petržalke.
Pinoccio1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Merlin » 24 zář 2013, 21:13

Ked tam robil Rado bol to fajn obchod! Hlavne ze vsetok tovar pan podnikatel vyrazne zdrazil a otvorene ma len ako sa mu to vyhovuje. Uz mi to pripada ako ciste zufalstvo...
Merlin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 25 zář 2013, 16:43

No neviem kde pan Merlin berie svoje zarucene informacie,ale pan podnikatel tretim rokom operuje s touistou marzou ktora je kazdemu znama a kto sa opyta,bez problemov je mu jasne oznamena cenotvorba, hadat sa s niekym tu nema zmysel, povedat sa da len ze pridte sa kazdy pozriet a utvorit si vlastny nazor
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Merlin » 25 zář 2013, 17:12

Wolverine: Uplne s tebou suhlasim! Nech sa kazdy pride pozriet osobne a ak bude mat to stastie ze predajna bude otvorena tak si moze porovnat ceny s konkurenciou. Nazor nech si urobi kazdy sam, moj som tu uz prezentoval a stojim si za nim.
Merlin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pinoccio1 » 25 zář 2013, 17:27

Úplný súhlas s Merlinom - po skúšobnej návšteve som zistil, že obchod je taký istý ako ich webová stránka - o ničom. Viac tam už asi nepôjdem.
Pinoccio1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 25 zář 2013, 18:08

chodim tam casto,chodim tam rad, mozem povedat samozrejme len jedno,kazdeho osobna vec je aj jeho nazor,aj kam pojde nakupovat,ale ze je drahsi ako konkurencia,tak to sa mozem len tazko zasmiat a poprosim priklad.....taky MENG doobi o 20€ lacnejsi ako v modelshope a o 7,8€ lacnejsi ako v prospektore je vskutku drahy...a takychto poloziek sa da najst neurekom.....verim ze mozno vasa vec ktoru chcete bola draha...lebo oficialny distributori,vacsinou cesky su aky su a robia to ako robia,tak sa to doveze z anglicka alebo ameriky....ale to je pre uspokojenie zakaznika....

ale ako som povedal,toto je moj nazor,vas respektujem ale s nim nesuhlasim

pinocio, webova stranka informuje o polohe,nepredava v tomto pripade,nie je to e-shop,je to kamenny obchod...
Naposledy upravil Wolverine dne 25 zář 2013, 18:20, celkově upraveno 1
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Drgon » 25 zář 2013, 18:15

Fúha, páni, tak toto je silná káva. Musím reagovať, aj keď nerád.

Merlin a Pinoccio1, stojte si za čím chcete a choďte si kam chcete, ale v tomto prípade by ste sa mali ísť obaja postaviť niekde do kúta a hanbiť sa.

Neviem čo Vás vedie k tomu, že o mojom obchode hlúpo klamete a ohovárate ma, hoc mi je jasné, že sa nemôžem zapáčiť a ani vyhovieť každému, čo bude asi aj Váš prípad.

Web mám len na to, aby moji zákazníci boli informovaní. Nič viac, nič menej. Otvorené je tiež stabilne a pravidelne v čase, ktorý je uvedený na webe. Je pravdou, že z dôvodu, ktorý som tu uviedol vyššie, boli otváracie hodiny jeden týždeň v auguste a minulý týždeň obmedzené, ale to čo tu píšete je blud.

Rovnako je čistá lož, že by som čokoľvek za posledné tri roky zdražel. Ceny tvorím stále rovnako a od 1.1.2011 s nezmenenou maržou. Naozaj stačí prísť a presvedčiť sa.

Mimochodom prísť do jediného poriadneho kamenného obchodu so širokým sortimentom modelov, farieb, náradia a doplnkov pre plastikových modelárov v Bratislave.

Opakujem, ak má ktokoľvek akékoľvek otázky, som k dispozícii, dvíham telefón, odpovedám na majly. Ak máte Vy dvaja potrebu ventilovať nejaké komplexy, kľudne to robte aj tu na fóre, ale láskavo nie na môj úkor.
Marcel Drgon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Trojan » 25 zář 2013, 19:05

Já tedy u tohoto shopu nakupuji rád, i když jenom na výstavách, kam pan Dragon dorazí. Má široký sortiment značek a modelů, které mě zajímají. Za mě ;-I
Obrázek
Jarda Trojan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod TomCZ » 25 zář 2013, 19:15

Jarda Trojan píše:Já tedy u tohoto shopu nakupuji rád, i když jenom na výstavách, kam pan Dragon dorazí. Má široký sortiment značek a modelů, které mě zajímají. Za mě ;-I

Souhlasím a přidávám se k Jardovi, dokonce i posílání do ČR funguje na výbornou a za rozumné peníze.
A majitel po emailu komunikuje a je vstřícný...Kéž by se některé obchody u nás takto chovaly...
Freiwaldauer Flugzeugfabrik
Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009 8-)

Lepší BANán na foru, než ananas v řiti
TomCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Galland » 25 zář 2013, 19:19

Ked som na sluzobnej ceste v BA, vzdy sa tam rad zastavim.
Nechapem tie reci, mne tento obchod uplne vyhovuje, ine v BA nenavstevujem.
sci-fi forever

Romanove Modely
Galland

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Výrobci, Prodejci