(Některé zdroje ale uvádí, že pilotoval č.423 - nevím. Každopádně jak fotka ukazuje, lepil jsem stroj co existoval

Stavba úplně bezproblémová, opruz jsou jen strašlivý půlkulovitý nýty velikosti měřítkovejch tenisáků, který v podání Airfixu nahrazujou rychlošrouby.
Pár dalších menších detailů by mohlo vypadat líp - např. příliš velký a neforemný kulomety, navíc vylisovaný v jednom kuse s gondolama (nahradil jsem kulometama z vrakoviště)
To jsou ale drobnosti - velký díly jsou krásně jemný - tenký odtokovky, perfektní rytí - a vše pasuje perfektně dohromady. Jeden příklad za všechny - kabinku jsem nijak nespasovával, není ani přilepená, prostě jsem ji zacvakl na místo

Pouze ten "X" forichtung mezi křídelními vzpěrami už bych znova nepoužil - není to ani nutný, jen to ztěžuje začišťování.
Barvy Alclad II, Italeri/Vallejo (červená, modrá, bílá, černošedá, hnědá) a Tamiya (černá, gunmetal).
Výplety 0,08mm vlasec, barvený lihovou fixkou. Neprotahoval jsem skrz, ale jen zalepoval do dírek/vypínal horkem - dokonce to nebyl takovej horor jak jsem čekal, jen tak 4 hodinky práce.
Pitotka je ze dvou kousků vlasce.
Prstenec výfuků je stříklý hnědou a následně přeleštěný naškrábanou tuhou - metoda low endová, ale funkční.
Výsostný znaky jsou stříknutý, číslice jsou od DP Casper - vřele za ně děkuji Frantovi (id kufr1973). Jen jsem upravil "7" na "1".
Chyby, kterých jsem si vědom / co jsem byl už líný dělat:
- na stupačce chybí zadní vzpěra ()stupačku jsem dělal z evergreenu, nechtělo se mi začišťovat díl ze stavebnice, kde vzpěra správně je)
- výplety neodpovídají realitě (měly by být plochý a v barvě kovu)
- kapkovitý výběžky za trupovejma kulometama neodpovídají nestandardu norských strojů
- chybí viditelný přeplátování okolo pozičky za kabinou - ztratil jsem ho během tmelení a broušení
Tak snad se bude líbit!
Naposledy upravil Vladimir Kafka dne 28 črc 2013, 21:33, celkově upraveno 1