Vypadá to asi, že nic nedělám, ale krom toho, že jsem vylomil pitotku, tak jsem rozhrabal další dvě stodesítky. Tím se úměrně zpomalilo již tak velmi pomalé tempo stavby. Ale když je to po dlouhé době slušný model na mém stole, prostě jsem neodolal. Jedno z nově rozestavěných je Déčko - maličko jsem se snažil upravit nádrže, bohužel Eduard dává do modelu jakýsi tvarově neobvyklý typ (přece by to neměli špatně?) vepředu divně hubený, který jsem neobjevil na žádné fotce. Aspoň jsem přidal obruče z evergreenů, plnící krytky nádrží vzaly za své při broušení, takže plech. A upravoval jsem i ploutve (zakulacoval ostré rohy a ztenčoval odtokovou stranu).
kyli píše:No, on Eduard má takové "dietní" nádrže i ve čtvrtkovém déčku...Tak jsem to sesmolil takto.
Hmm takže šetření plastem v obou měřítcích. Sesmolil jsi tu nádrž tvarově celkem OK, škoda, že ji nikdo zatím nevynalezl jako doplněk (když už to teda dopadlo, jak to dopadlo). Líbily by se mi s tím podélným naznačením lamel konstrukce, jak to bylo dělaný. Jenomže výrobci doplňků tak maximálně něco z modelu odříznou a prodají jako sadu, tohle by někdo musel vyrobit a to je moc práce.