Hmmm, puntíky na výškovce jsou jasně vidět, ale mám silné pochybnosti, že by byl puntík i na podvozkovém kole a na vrtulovém kuželi? Hmm, nevím, nevím... ale mám silné pochybnosti, že by tam nějaký byl...
Ja osobne si myslim, ze tam jsou 3 "kapky" po 120 stupnich ... Ale mohu videt sejdrem ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Né že bych s tebou nesouhlasil, ale kdybych tě bral za slovo tak dělám černobílé letadla Je problém s kvalitou fotek. Takže to co není vidět ostře, nebo špatně se dá domýšlet. Beru to s tím že i ti mechanici a piloti byli lidi a uvažovali. Takže já bych tam dal tři, ale jsou tam asi dvě.
Sheyo, v tomto pripade jde o kvalifikovany odhad. Uznej, ze dve kapky je peachovina, a mechanici to delali vzdy do symetrie. Takze ta treti kapka, co se okem tusi tam proste je ...
Ono kdyby jsi si pohral s kontrastem jak positivni tak negativni fotky, tak ti to taky vyjede.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...