Ďakujem Síce som bol spočiatku skalopevne presvedčený o zelenej, ale začína ma brať opäť "zimná mánia", tak som na vážkach....však je ešte kedy sa rozhodnúť
osobne by som šiel do zelenej a poriadne sa vyhral s olejmi. nity ako aj ostatné detaily na ktorých si sa namakal lepšie vyniknú ale to je len môj osobný názor.
Presne to, že na zelenej sa dá pekne vyšalieť s renderingom. Zatiaľ som si ho len skúšal bokom na starých častiach modelov a išlo to celkom dobre. Tak tu by som mohol ísť prvý krát na ostro. Zimné sfarbenie mám zas moc rád práve kôli práci s Worn a Heavy chipping effectom. Neviem, ešte uvidím, ale tá zelená by pekne oživila sériu ....navyše som už dlho nič zelené nerobil.
Asi to tak aj urobím....hodil som si mincou a tiež mi vyšla zelená Urobím zelenú od 30 gardovej tbr. od Leningradu (je aj priamo v dekaloch)....tá Gvardija na veži je proste parádna
Dá sa povedať, že stavba je hotová....doplnil som svetlomet, ktorý som odvŕtal a doplnil doň drôtiky od kontaktov bývalej žiarovky, vysústružil som si vo vŕtačke klaksón a dorobil aj predné výstužné rebrá.....tak ešte vykúpať v jarovej vode a môže ísť do surfu.
...ja viem....posledné fotky sú len o droboti, nič veľké sa tu nedeje. Avšak každá ptákovina dokáže takýto model oživiť.....neboj nabudúce sa už bez farby ani neukážem
Vďaka moc chalani! Pri takejto dosť polotovarovej stavebnici to inak ani nejde pokiaľ to má trochu vyzerať. Adi však ja som to aj bral ako srandu, pohoda
Nenávidím Tě!!! v 35tině nejsem schopný ani doplnit blbý kus drátu ke světlu atd. a panáček si tu soustruží klakson a já nevím co ještě....prostě sprostá závist z mé strany. Doufám, že Ti to před surfem spadne na zem a ještě si to přejedeš židlí (než mne tu někdo ukamenuje je to samozřejmě jen legrace, máš to parádní a moc se těším až to uvidím na živo)