Veľmi pekné prevedenie a naozaj zaujímavý námet na stavbu. Chválim Iba mám otázku k popisku. Ja to poznám pod názvom NKL-26. Ty ta máš HKL...je to správne? Označovalo sa to i takto?
Ahoj,tak nejen že jsem barvoslepý od mala a mám přes tři dioptrie,ale ještě navíc neumím ani číst Samozřejmě máš pravdu je to NKL a né HKL.Děkuji za komentář a upozornění.
Přiznám se že jsem nikde neviděl video těchto aerosaní jak to fachčilo,takže pokud někdo máte odkaz na nějaké to vídejko rád se podívám a předem děkuji
Rimmpe, tebe doma snad někdo honí. To je jeden model za druhým. Mne se to také líbí. Ale už to chce nějaké jarní téma. Už té zimy bylo dost. Co myslíš? Udělej odstavené saně na letní rozkvetlé louce.
Ahoj,já mám vždycky spoustu modelů rozdělaných a pak najednou bác příjde chřipajzna a tak se něco dodělá,navíc jsem neměl čím fotit,tak se teď bavím focením.Moc děkuji za komentář a co se týče změny období,tak se polepším
Takže Páni, dal som si tú námahu a pátral som po nejakom videu, kde by sme mohli túto mašinku vidieť v akcii (alebo aspoň naštartovanú). Presnoril som svetoznámy youtube, presnoril rôzne zahraničné fóra, najmä tie ruské, našiel nespočetne veľa fotografií, no podľa toho, čo som sa dočítal na niektorých ruských fórach, sa pravdepodobne nedochovala žiadna takáto funkčná mašinka. Sú rôzne makety, no originály sú pravdepodobne všetky kaput