co já vidím v TTD tak kola byla spřažena do párů a ten pár zavěšen na odpružených kyvných ramenech. Budiž vozík to není, ale myslím, že to kyvné rameno se stejně vychýlí... ale nejsem na tuhle stránku odborník
nechce se mi to vubec pročitat nazpět ale jestli si použil nějakou tu jednosložkovou akrylovou vodu tak počitej stim že při vysychání se ti hodně propadne a zustane vyzlínána akorat na okrajích.
Viem už mám s vodou skúsenosti použil som stil water od valleja a budem sňou pracovať najskôr tak o týždeň, a vždy dolievam trošičku ak sa začne prepadať takto sa dá dosiahnuť rovná hladina je to síce zdlhavé ale ja mám čas :D
Takže posielam dve nočné dnes som si vyrobil 2 čajky. Na fotkách sú len nahrubo opracované zajtra ich doladím a vyrobím ešte tretiu. Figurka je len na porovnanie velkosti. Myslím si, že je to v celku ok aj tak som sa snimi mordoval celý večer No a nemám domyslené ešte nohy
Štepán díky trocha som sa obával čo na to poviete, ale už som kludný dnes sa ešte pokúsim o jednu sediacu ... No a voda to je vec sama o sebe, ale díky za podporu treba ísť na ňu ako na ustrašenú ženskú jemne a pomaličkky
Díky moc tešim sa No a ako ich budem malovať??? Asi štecom a budú biele s koncami krídile do šeda možno až čierna Fúúúúú dnes som vtipný čo?? Ale nie torcha sa toho malovania obávam preto si s toho robím prdel