Dakujem Martin. Pokračujem zadným kokpitom. Zadnú prepážku som nenalepil práve ideálne, takže na niektorých miestach to musím ešte doladiť surfom (práve schne). Rám nad krytom zadnej prístrojovky je len nasucho založený, aby som mohol napasovať vnútorné plexi.
Pokračujem ďalej. Obe prístrojovky sú na svojich miestach. Kryt prednej prístrojovky som musel upraviť, nakoľko ZA-čko tam má taký roh, C-čko nie. Panel ovládania zbraní na prednej prístrojovke som vynechal. Ostatné rozdiely v prístrojovkách medzi ZA a C sa už riešiť nechystám. Trochu som sa pri kompletovaní vytrápil, lebo po nalepení základní pre riadiace páky sa mi do vnútra kokpitu nezmestili sedačky. Tak som to musel prerábať. Pri tom som urval POM-ku a ešte jednu páčku v prednom kokpite. POM som našťastie zachránil, ale tá prťavá páčka odletela niekde do večných lovíšť. Ale nevadí, dorobím. Hlavne, že už to tam už pasuje. Teraz poopravujem zoškriabanú farbu, doplním riadiace páky a ešte pár drobností a doladím chybky. A potom už hádam bude nasledovať trup. Musím povedať, že HpH urobilo veľmi detailný kokpit. Vďaka
Mirku, pekne ho kluci udelali. Pokračujem v prácach na trupe. Konečne som prilepil sacáky. Bolo to trošku napasovávania, trošku brúsenia a asi bude aj trošku tmelenia. Cvične som pripasoval kokpit a priložil smerovku. Len tak pre pocit, ako to bude vyzerať.
Pustil som sa do krídla. Po odstánení náliatkov z jednotlivých častí som krídlo zlepil dokopy. Išlo to úplne pohodovo. Výrobca si dal pri konštrukcii záležať a pripravil aj mohutný vnútorný nosník. Malo by to zamedziť prehnutiu krídla vlasnou váhou a zároveň to zabezpečuje správne vzopätie krídiel. Po zlepení som vyryl krytku na pravé krídlo. Túto krytku má len verzia C, takže pre ZA-čko ju výrobca logicky vynechal. Použil som pri tom šablónu, ktorú som si vyrobil z priehľadnej plastovej doštičky. Zároveň som zatmelil krytku na ľavom krídle, ktorú pre zmenu C-čko nemá. Trochu tmelenia si krídlo ešte vyžiada. Hlavne koncové nádrže. Ale nie je to nič vážneho.
Nevydržal som a zlepil som prednú (kokpitovú) a zadnú (motorovú) časť trupu. Bolo treba trošku násilia. Tak som spoj pre istotu poistil čapom z mosadznej trubky v mieste hrbu za kabínou. Teraz príde na rad začistenie spojov pod sacákmi, aby tam bol plynulý prechod. To som už nestihol odfotiť. Baterka z foťáku išla na nabíjačku. Prikladám len dve ilustračné fotky s nasucho osadeným krídlom, smerovkou a výškovkami. A porovnanie veľkosti so štvrťkovým Albíkom. Zároveň zisťujem, že vaku kabínka od MPM stále viac žltne . A to je stále vo vitrínke, kde slnko nemá šancu zasvietiť.
Lubo k tý kabince. Já ji mám v krabičce a žlutá je až až.Dá se to nějak vyčistit nebo budu muset postavit odstavenej stroj co stojí několik let na po širákem?
Ďakujem chlapi. Dnes som na Albíka zobral frézku. Prvý a dúfam, že aj posledný krát. Nejaká anténa, asi píjímača radiomajákov (znalci by to mohli pomenovať presne) sa u verzie C nachádza pod kokpitom a nie v zadnej časti trupu (verzia ZA). Tiež ma to mohlo napadnúť už pri lepení trupu...
Luboš, miesto pre predný zdvihák je na ZAčku posunutý do predu a vysosený doľava kvôli kanónu, takisto som si všimol že na modele je vpredu vysielač uhla nábehu DUA-3, verzia C ho nemá. S tou anténou máš pravdu....