To je omyl. Chyba v komunikácii. Myslel som samozrejme mená pilotov na tej druhej ČB snímke. Pretože viem len ich priezviská (Seidl, Gyongyosi, Sépi, Havlík, Netri a Pellant). Vďaka za snahu.
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení. Manfréd "Fredy" ŤUKOT
Až budu mít víc času tak naskenuju a přihodím taky pár fotek ze SIADu v Košicích. A někde jsem měl video kdy při ukázke kukláčů jeden chudák zůstal viset na laně za nohu při výsadku z Mi-17
Vyzerá to na vojakov z VVLŠ, č. 20 je vraj Koloman "Eci" Bornemisza, ktorý lieta albíky na Sliači, vedľa Mariana Opremčáka je Honza Blažej, lietal u ČSA a stále sa živí ako dopravný pilot ale u inej spoločnosti. (Zdroj Palo Weiss z Retro Sky Teamu).
spišskonovoveská "Basa" a jej pilot František Kapusta (dlhé roky pôsobil ako riaditeľ školy,kde som chodil,ani som netušil,že bol pilotom,to by som mal určite viac fotiek od neho,nie len týchto pár zlomkov )
Vďaka kolegom (Gusto, Maťo, Pali) to momentálne vyzerá takto. Ešte by na tej fotke mali byť Fertaľ Ľubomír, Pelec Peter, Peprný Jirka a Vavro Dušan. Ale ktorý je ktorý, neviem.
Přílohy
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení. Manfréd "Fredy" ŤUKOT