Trumpeter viz. foto na první straně. Odpalovač raket TOW z LAV AT, celý předělán, ale i tak není dobře. Zde bych musel udělat celý komplet znovu a to se mi nechtělo. Doplněné nabité rakety a dodělány detaily na karoserii.
Stavebnice Italeri - původně minometná M 106. Minomet použiju do Trumpeteru. Musel jsem udělat celý strop karoserie a všechny detaily znovu a M 106 přestavět na M 113 APC. Další úpravy spočívají v předělání na verzi používanou Bundeswehrem - zadýmovací granáty vepředu, jiné osvětlení, jinak uložené nářadí atd. Kamufláž viz foto.
Díky pánové...fotky odhalily pár míst na začištění, ale nic tragického. Zítra jdou do barvy. Guderian - fotka v In Action. Dál vyšlo na Bundeswehr několik časopisů od Tankogradu.Doporučuji prohlédnout pěkný Blog kolegy, kde má veškerou možnou literaturu co k M 113 vyšla a spoustu krásných modelů.
Super, dík za fotku. Koukal jsem do Concordu i do několika Tankogradů, ale nikde nic takovýho nebylo. Blog je parádní, jsou tam fakt zajímavý verze (některý jsem nikdy dřív neviděl).
Bundeswehr má své M 113 dosti odlišné od amerických. Víc už jich dělat nebudu. Stačí mi jeden zástupce tohoto typu do sbírky. Něco dělá myslím Modelltrans v rezinu, ale do nich nepůjdu.
Ještě jich mám 7 rozestavěných, ale není co fotit...5x Trumpeter a 2x Italeri. Z ní budu dělat M 577 a zbytek bude ještě 2x Irák a 4x Vietnam. Pak teprve zjistim kolik jich musim ještě přikoupit
Vše nastříkáno, tak jen takové informativní foto, že nekecám Fotky nemaj skoro žádnou vypovídací hodnotu, jen pro představu. U stříkání MERDC jsem se docela navztekal, myslím, že jsem to jakž takž trefil. Už jsou všechny v lesklém laku.