Vojta Starý píše:....... jen sleduji, obdivuji a říkám si, že bych se měl zase po dlouhé době do něčeho pustit
Mám to stejně,..jen mírně jinak slova ...... jen sleduji, obdivuji a říkám si, že bych sem to měl už před dlouhou dobou opustit.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Prošel jsem snad všechny firmy vyrábějící propisoty, obtisky a masky, ale žádná nevyráběla čísla v přesném roměru a tvaru jaký jsem potřeboval. V počítači kreslit neumím a ani se to nechci učit , a hlavně už vidím jak mi příjdou hotové obtisky, které budou mít stejně nakonec o něco jiný rozměr než jsem potřeboval.. Takže jsem si číslo i veškeré označení namaloval sám. Šlo by si s tím ještě pěkně pohrát, ale vhledem k povaze zpracování označení na předloze je to takto akorát.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Absolutní pecka Obdivuji hlavně to, že si to dokázal tak jemně stříknout, že ty detaily nezanikly. A ty čísla jsou vážně jedno jako druhé a to absolutně nepobírám.