Prehľadal som snáď už celý web, ale nikde nič.
VladoSK píše:Vdaka moc, len som mrkol na stranku popri praci a vobec som si nevsimol ze si udaval aj presnu knihu. Stiahol som si http://soubory.radekshipmodels.cz/knihy ... Models.zip, presne taketo podrobne plany potrebujem.
Ovsem budem sa musiet poobzerat ako pises po colonial schooner, nakolko vela lan je na Halifaxovi riesenych inak. Co si pamatam tak len hlavne lano ktore ide od hlavneho stazna dopredu je na Halifaxovi uchytene vpredu na kladke ktora je na palube hned pred prednym staznom a v tomto plane je uchytene na kile.
Ak nezozeniem nic ine tak objednam knihu podla linku co si mi poslal.
Vdaka moc.
VladoSK píše:Nie, ten plan mi nepomoze, predsa len v stavebnici je lepsi.
Poobzeram sa teda este po Sultane. Lana robim prvy krat, takze sa musim dostat do systemu, pokial uz nejake raz urobim, pochopim logiku a dalsie zmaknem hned. V stavebnici je sice kazde lano ocislovane ako sa ma tahat, ovsem nikde nie je uvedene ako je uchytene na palube a ako na staznoch a rahnach.
Este mi porad, lebo o tom som ziadne info nenasiel. Na vacsine obrazkov na fore sa lana tahaju od trupu nahor. Modelari ich maju natocene do klbka a az ked ich maju vsetky uviazane na trupe ich tahaju smerom nahor. Ovsem ak mam naspodu kladku, ktorou lano natahujem, nemozem ist predsa odspodu, alebo ?
VladoSK píše:Nie, ten plan mi nepomoze, predsa len v stavebnici je lepsi.
Poobzeram sa teda este po Sultane. Lana robim prvy krat, takze sa musim dostat do systemu, pokial uz nejake raz urobim, pochopim logiku a dalsie zmaknem hned. V stavebnici je sice kazde lano ocislovane ako sa ma tahat, ovsem nikde nie je uvedene ako je uchytene na palube a ako na staznoch a rahnach.
Este mi porad, lebo o tom som ziadne info nenasiel. Na vacsine obrazkov na fore sa lana tahaju od trupu nahor. Modelari ich maju natocene do klbka a az ked ich maju vsetky uviazane na trupe ich tahaju smerom nahor. Ovsem ak mam naspodu kladku, ktorou lano natahujem, nemozem ist predsa odspodu, alebo ?
Zpět na Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků