Dělej to bez zdvihátek. kdo bude chtít, zdvihátka si dodělá, kdo chce hotovej motor z jednoho dílu ke snadnýmu zabudování, bez práce, toho v řadě případů nebude absence zdvihátek jakkoliv trápit. Nebo zjednodušenou verzi se zdvihátky blíž motoru nebo místo tyčinek dej destičky.
Vlado - člověk ale chce pořád víc dokud se definitivně nezjistí kde je hranice... a stejně ji furt pokouší... asi znáš
Já taky Honzo, ale ty vahadla už jsou tak titěrný, že nic moc nepřežijí. Buď nepřežijí vyndavání z formy (odlejvač jede na kusy a detaily ho ... leda zdržují), nebo nepřežijí transport bez spešl balení... Destičky....? ani jsem neuvažoval. Že občas někdo vedle mně nesedí a nekontroluje abych nedělal zhovadilý složitosti a zbytečnosti. Jako Jára Cimrmann inspirující - zkuste to bez drátů pane Marconi... Jsem v rozpacích. Dodělávám druhý mustr a zatrest se poohlížím se po vývěvě (věvě?). Myslím výkonné. Ale budu nad tím uvažovat jak co nejlépe . Samo kdo si chce pohrát, tomu ho dodám nesestavený.
konečně jsem dodělal kola na B-29 s otevřeným brzdovým bubnem do reprodukovatelné podoby. Zkrátka je tam mezírka, která u prvních typů nebyla. Teď to mají na sbě i B-17 a B-24. A jelikož je doba barevných počítačových animací, tak jsem si názorný kus odlil rovnou barevně,ať se nemusím zdržovat ještě počítačováním.
snad pro všechny ty sysly co je vykoupili a mají je teprv doma pod postelí neslepený- kolik je jich třeba tady asi hotových? (taky mám dvě - občas se mrknu do krabice, pokochám, zavřu a schovám), nebo stejný kola byly i v B-17, 24, PB4Y či jak to je správně a pod. , zkrátka dost stejných kol bylo použito v různých typech u am., něm., jap. letadel atd. taky jsem si všiml, že některé firmy to samé kolo dělají do dalšího modelu znovu a samo pokaždé vypadá jinak...