Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Řešení trollingu

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Téma uzamknuto

Re: Řešení trollingu

Příspěvekod ujík » 08 říj 2012, 18:16

skka píše:Jo tahle what-if sekce...

skka píše: Že může být otravný i celek už Tě nenapadlo?

Ale je to fajn pocit, že pořád některý lidi hóóódně štveme :-D
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

Příspěvekod El Thud » 08 říj 2012, 18:49

Hele, já s těma svejma příspěvkama něco udělám... Mě to je trapný tohle číst.
El Thud

Příspěvekod Hellboy » 08 říj 2012, 19:28

Že Vás to pořád baví. :bad:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Kapitán Roy Brown: Zatracení krtci. Můžu mluvit o štěstí, že jsem nechytil tak blbou díru !
Manfred von Richthofen: Vaše taktnost mě ctí.
Hellboy

Příspěvekod Jarek S. » 08 říj 2012, 19:46

Nebaví, proto se to řeší.
Jarek S.

Příspěvekod Ondrous » 08 říj 2012, 20:00

Tohle je jak u blbejch. Kde jsou ty casy, kdy chlapi nemeli potrebu resit kraviny.

Handrkujete se tu jak pubertacky.
Obrázek
Ondrous

Příspěvekod Kalousek Petr » 08 říj 2012, 20:18

Vy si chlapci vystačíte v podstatě sami už jen při vzpomínce na Thuda ...úžasný ...asi je to součást koníčku - to jsem netušil ..Nasraným potrefeným husám se předem omlouvám ... [-o< [-o< [-o<
Petr
Kalousek Petr

Příspěvekod Lubomír Kerék » 08 říj 2012, 20:26

Kalousek Petr píše:Vy si chlapci vystačíte v podstatě sami už jen při vzpomínce na Thuda ...úžasný ...asi je to součást koníčku - to jsem netušil ..Nasraným potrefeným husám se předem omlouvám ... [-o< [-o< [-o<

;-I =;
Lubomír Kerék

Příspěvekod kajda64 » 08 říj 2012, 20:51

Thud vede. Ano. Je to přesně to, co píše Martin o tom obecenstvu. Živná půda. Z jedný stránky jsou už tři. A jak to tu znám, nebudou poslední. Mě nic neudělal, kdysi se na něco ptal, já mu slušně odpověděl (náhodou jsem znal odpověď :-D ) a dál si ho nevšímal. Vím, je to otravné, je fakt skoro všude a když už se nechají vytočit i zdejší kliďasové, o něčem to svědčí. A pak do obecné rozpravy písne tohle : Hele, já s těma svejma příspěvkama něco udělám... Mě to je trapný tohle číst. :D
Omlouvam se, obvykle do podobných debat nevstupuju ale nedalo mi to :)
Moje modely :bad:
Karel Švejda - věčný patlal ...
http://mojetechnika.blogspot.cz/
kajda64

Příspěvekod VojtaH » 08 říj 2012, 21:51

ujík píše:
skka píše:Jo tahle what-if sekce...

skka píše: Že může být otravný i celek už Tě nenapadlo?

Ale je to fajn pocit, že pořád některý lidi hóóódně štveme :-D

Myslím, že jedna věc je, že tu někdo má faktické připomínky k fungování člověka, který to tu objektivně zasírá,
a druhá věc je, že jiní se tu nabourají jen pro to, aby si pod záminkou (třebas obrany ubohého Thudíka) zchladili žáhu nebo komplexy.

Ale máš pravdu, Ujíku. :lol:
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

Příspěvekod Batman » 09 říj 2012, 09:44

Vážení, dlouho jsem váhal, jestli se do této debaty zapojit, ale nakonec mi to nedalo.
Původní téma, pro které planou tyhle vášně, mě zaujalo, zajímají mě čechoslováci na čemkoli v luftě.
Bohužel už od 2. stránky už se toho o nich nedozvím skoro nic.
Dal jsem si trochu práci a podíval se na jednotlivé příspěvky, je jich celkem 31; věcných a od jiných autorů než od zakladatele 7, těch, které se zabývají vyloženě inkriminovanou osobou a dle mého názoru patří někam jinam (sorry, to myslím bez jakékoli invektivy), je 11. Máte pravdu, přispívá vysoce nadprůměrně, jen v tomto tématu je jeho příspěvků celkem 13. Ovšem při bližším pohledu je 7 z nich jeho reakcí na osočení mimo téma. A hlava mi už pomalu nebere, že je i přes všechno tak korektní a slušnej.
Podtrženo, sečteno; z 31 příspěvků je k věci jen asi 15, vešly by se na 1. stránku, další 2 jsou zbytečný.
A to mě vadí!
Mě taky vaděj ukecaný lidi, takoví co všechno ví, všude byli a to nejmíň 2x, za ty 3 roky co jsem objevil MF jsem si už tak trochu zvyk, že je Thud všude a že ne všechno co napíše můžu brát vážně, koneckonců se spoustou podobných lidí se setkávám v reálu. Co s nima dělám? Ignoruju je. Jo, je to někdy hodně těžký, obzvlášť u těch, co potkávám často a nejde se jim vyhnout…
Moje statistika z výše uvedenýho mě utvrzuje v tom, že pokud ho rovnou „nezastřelíte a nezakopete někde za humny“, věci velmi pomůže nedávat mu žrát, neprovokovat…
Ne, nejsem v žádným klubu.
Hezký den
Batman

Příspěvekod Martin Janoušek » 09 říj 2012, 17:10

Jedině sprej od Gunze Mr.Troll :grin:
Přílohy
troll.jpg
troll.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 9022 krát
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

Příspěvekod Robert Horáček » 10 říj 2012, 15:19

Martin Černý 'Černoch' píše:Kubouši, musím to říct. Thuda tady živíte vy všichni blbci co na něj reagujete! Bez obecenstva nebude ani vystupující.
Za sebe mohu říct že jsem mu jedno varování za trolling udělli, poté s zklidnil. Pokud znova začal, dostane další a pak BAN. Jednoduchý počty. Já tu nemohu být každou volnou chvíli. Pokud je tedy nějaký problém, téma, kecy atd, pošlete mě to do SZ. Když Thud uvidí že tu o něm takto mluvíme, tak se na chvilku stahne a bude klidnej. Idiot to určitě není.

No Negre, celkem jasne si vzpominam, ze na tohle tema jsem s tebou par slov prohodil... To tvoje "Thuda zivite vy blbci, co na nej reagujete" by platilo v pripade, ze bys mu nemazal prispevky, ktery davaj smysl. Druha vec je, ze M4 evidentne nema jasno v tom, jak se k tomu klukovi postavit - kdyz nedavno Jarda Spacek asi jako prvni na plnou hubu nadhodil, jestli by nebylo lepsi dat Thudovi banana, rozfnukal se de Snek, ze sikana a lyncovani a kdesi cosi. Pak Thud nekde nahodou napise neco smysluplnyho, na co neni uplne ztrata casu zareagovat a dostanu zprcano od tebe, co se s nim mam co bavit. Takze aby bylo jasno ferdasku - nez zacnes takhle chytracit, nejdriv si mezi sebou udelejte jasno, jak se k nemu teda chcete stavet...
ADSTANTES

Rozestavěno: Supermarine Type 300 (CMR), Spitfire F.22 (Airfix),
2014: Spitfire LF Mk.IXe, A-4G Skyhawk, Whippet Mk.A
2013: Corsair Mk.IV, MiG-21PF, Pink Panther, Zlín Z-142, Vulcan B.2, Daimler Armoured Car, Churchill Mk.IV, Seafire Mk.Ib,
2012: Centurion Mk.11LR, Praga AH-IV-Sv, Praga AH-IV-R, M22 Locust, Challenger 1, MQ-9 Reaper
Robert Horáček

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 říj 2012, 15:41

Zklidni se Roberte, začínáš bejt nějakej moc hrrr. Jestli máš se mnou nějaký problém, najdi si mě na Plastikový zimě, tam si to můžem vyřikat do očí .
Ano, nedospěli jsme zatím k jasný shodě co s ním, ale věřím že by mohl brzo větší klid.
V případě že si myslíš že to budeš dělat líp, pojď dělat moderátora (dám tě práva) a klidně buď kladivem na Thuda, jestli máš na to koule.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

Příspěvekod Radek3057 » 10 říj 2012, 17:52

Kdyby ti kteřím vyloženě thud pije krev dali stejnou energii do "odmaskovaní" tohohle hotentota tak je vše vyřešeno.... thud žije vlastním životem a skrývá se za svojí anonymitu ( i když já si stejně myslím že je to jen "cimrman" zdejších adminů kvůli zvýšení návštěvnosti,stejně tak nevím proč když projíždím MF tak dávám "view" stránkám který mě nezajímají např oxyshop.cz), odmaskujte ho,aby to nebylo jo nějak drsný tak někdo nahodtě fotku s komentářem slavný el thud aneb Pepa z Brna a bude klid.... on si dá pokoj a je to ...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

Příspěvekod El Thud » 10 říj 2012, 19:24

Přátelé i nepřátelé. Tímto vám slavnostně oznamuji že jsem se rozhodl stáhnout. Myslím že můžete slavit. Strašidlo El Thud přestane obcházet na Modelforu... Spokojenost ? Odcházím. Finito Thudito.
El Thud

PředchozíDalší

Téma uzamknuto

Zpět na Modelforum