Tak se snaž, dneska jsem mlsně koukal do krabice s téčkem Cpl. Pete - lenost byla přemožena a rakety už maji taky popisky, dávám pár fotek jak to teď vypadá
Jirko, vypadá to skvěle Ten povrch je jako živej. To oloupání s tou plísní-nemám slov Už si živě představuju ten závěr po přefiltrování těch dekálů. Motivující zasednout ke stolu...
Díky za pochvaly Mě se ale právě ta "plíseň" na některých místech moc nelíbí. Zůstalo to tam po soli a i když jsem si myslel, že to bylo dobře umytý, tak to furt leze skrz barvy i lak. Pořád se utěšuju tim, že se to schová matným lakem navrch nebo přes to udělám nějaký šmouhy... Jo a mig už je po olejích - zatím napatláno, zítra je setřu
Asi vím co myslíš. Na fotkách to vypadá, že je to shválně. A vypadá to dobře. Každopádně jestli se ti to nelíbí a nezdá... Dařil se mi ten efekt potlačit vyleštšním povrchu a následným přelakováním. Místama to stejně trochu vylezlo. Je pravda, že jsem výsledný povrch nechtěl mít matný ale polo... Tak hodně zdarů
No ja ti nevim .... tu cast sachet, co je v trupu se mi podarilo vlepit obracene. Pak sem to musel trhat. Nastesti to neni videt .... asi sem pouzil moc inteligence, i kdyz tam jsou nalisovany rimsky cislice
No Marťas, doufám, že nehodláš emigrovat k imperialistům Radku, s těma šachtama si nedělej hlavu, až budeš stavět třetí, už ani nebudeš potřebovat návod Dnešní fotky po setření olejů, zatím nezalakováno, na pár místech to budu muset ještě trochu poopravit...