Ďakujem. Na stole je už rozrobený jagdpanzer IV, máte sa na čo tešiť, foto zo stavby budú čoskoro
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...
Škoda jen toho že je to "bezejmenný" stroj a ne konkrétní model reálného stroje. Ale to je problém techniky obecně, u letadýlkářů to nepotkáš,..u technikářů až na vyjímky 95% modelů je WHAT IF na přibližně reálném základě,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Z diaľky som sledoval túto tvoju stavbu a môžem len s podložkou je to zase o veľa krajšie ...len jednu vec by si mohol trocha doladiť (pokiaľ sa ti chce)- kontrast modelu a podložka len ho prispôsobiť "farebne" k terénu...
Blackosh: Ako myslíš to farebné doladenie? Robert.C: keby bolo viac času tak by som ti ho postavil
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...
Niekedy píšem ako patajón stáva sa... Ja len že ten stroj je o dosť čistejší ako je podložka-znázornenie blativého terénu-čiže viac fŕkancov a kusov blata na kolesách a podvozku.Aj vlhký terén zanechal stopu na stroji.Vidím na fotkách že tam niečo je, ale aspoň podla mňa je ten nános málo....PODLA MŇA Kde si môžem pozreť na živo tento model ešte prosím ťa mi napíš...niekedy fotky strašne skreslujú skutočnosť
Blackosh: už rozumiem reči kmeňa tvojho. howk. Skúsim upraviť... Naživo asi na plastic seesion v poprade a plastikovej zime.