Jako zapřisáhlý letadýlkář jsem dlouho odolával ... ale nakone jsem si ho musel koupit. Stavebnice parádní. A k mému překvapení, po večerech je s technikou větší zábava než u letadel, kde mi jaksi všechno trvá déle, pořád se hledí na čistotu a človek než se naděje hned zase všechny ty rozdělané krabice schovává, aniž by něco stihl udělat. To u techniky to jaksi odsýpá rychleji.
Při stavbě jsem na žádné zásadní zádrhele nenarazil. Kamufláž je z Afriky 1943, bylo to jedno z prvních nasazení těžkých praporů tygrů, jak jsem se dopátral.
Barvy Tamyia zpočátku v doporučeném poměru ale nakonec výrazně zesvětlené ve prospěch dark yellow. I tak se mi model zdá hodně tmavý.
Pokud se mě někdo zeptá , jak jsem patinoval, tak to vám ani neřeknu, porušiljsem snad všechna zaběhnutá pravidla, na co jsem měl zrovna chuť a odvahu -tu hlavně- tak to jsem zkoušel.
Jsem si i vědom některých faktických chyb tohoto modelu / špatná poloha světlometů např., a asi ani těch odřenin nebylo tolik/ no ale zábava to byla a model můžu jen doporučit.
A teď už jen suďte.
Naposledy upravil Luboš dne 12 kvě 2012, 20:35, celkově upraveno 3
Lubomír Hrdlička, Uničov