Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci ‹ Prospektor Shop
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Prospektor Shop - modelársky obchod

Odeslat odpověď
Příspěvků: 229 • Stránka 7 z 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16
  • Odpovědět s citací

Re: Prospektor Shop - modelársky obchod

Příspěvekod Rado Kertes » 17 kvě 2012, 19:08

famo9 píše:nieje nieka závada na stránke zatial neprisly faktury k objednávkam . ale je pravda to niekedy poteší ked neprídu faktúry :grin: :grin: :grin:

:)
Nezasielame faktúry kým nie je tovar kompletný alebo aspoň na ceste k nám. Už sa nám stalo, že zákazník uhradil niečo čo nakoniec nebolo a potom sa komplikovane účtovne rieši ;) Takže chvíľu strpenia prosím kým aspoň nemáme potvrdenú objednávku nedostupného tovaru.
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod famo9 » 17 kvě 2012, 21:23

nesledovola som to presne myslel som ze som klikal len skladovky
famo9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek Bukovinsky » 24 kvě 2012, 08:45

Nerád to sem dávam,ale....mám kolegu,ktorý po dlhej dobe opäť má chuť začať s modelami,tak som mu odporúčil tento shop,s tým,že dobré ceny,dobré jednanie.Chlap si objednal Titanik,dostal potvrdzujúceho maila.... a nič.Je koniec mája a ani na mail z minulého týždňa žiadna odpoveď.Namiesto radosto z lepenia,tak nastala fáza ľahkého znechutenia.Trošku škoda,mohol to byť ďaľší platiaci zákazník.hmmmm :roll:
Marek Bukovinsky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomec » 24 kvě 2012, 09:01

no presne taky isty problem som mal aj ja.ziadna odpoved na zasielane maily.neviem proste ked nemaju cas/chut odpovedat tak nevidim dovod aby teda mali v kontaktoch mailovu adresu.
tiez som kvoli tomu tam skoncil.
mi to pride divne teraz ked kazdy vsade nahana zakaznikov tak maju takyto pristup.keby boli jediny a ze clovek nema na vyber tak by som to este bral takyto pristup.ale ked je naokolo kopec inych obchodov.osobne som sa preorientoval na modelshop/kde mi odpoved pride vacsinou obratom ak je to v pracovnaej dobe,inak do druheho dna/alebo modelarsky.
tomec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 07 čer 2012, 20:43

Aktuálna akcia 25% zľava na budovy a diorámy Miniart!
http://shop.prospektor.sk/diorama/budov ... _hash=V116
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 02 črc 2012, 12:45

Aktuálna AKCIE:

Veľká prázdninová zľava -15% na všetky plastikové modely (platí do 6.7.2012)

a zároveň stále platí

Zľava 25% na diorámy a budovy od firmy Miniart.

Pozrite si podmienky akcií...
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod scarlaxx » 02 črc 2012, 13:43

Narazil jsem na tohle tema, shop me zaujal a vypada sortimentem i cenami velmi zajimave. Jelikoz se pripojuji z Nemecka, zobrazuje se to v anglictine. Zkontrolujte si ale preklady do aj, nektere veci jsou stale slovensky, prestoze je jazyk anglictina.
scarlaxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 02 črc 2012, 13:59

S tou angličtionou je to problém. Máme človeka čo nám spravuje produkty, ale je toho toľko, že sme radi, že stíha aktualizovať SK verziu...
V katalógu je momentálne okolo 6000 produktov (niektoré sú aktuálne skryté kvôli nedostupnosti) a nie je to žiaľ možné všetko stíhať :)
Pracujeme však práve na úplne novom systéme, kde si už na tom dáme záležať. Spustiť by sa mal od 1.9. takže už čoskoro ;)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod scarlaxx » 02 črc 2012, 14:30

Ja jsem nemyslel preklad produktu, ale treba sekce na strance, napriklad Vyrobcovia, ktere vidim hned na hlavni strance.
scarlaxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pa3k-Mk.II » 03 črc 2012, 08:30

Vrámci akcie sa nemôžem dostať na SHOP . Error occurred

:lol: :lol: :lol:
Pa3k-Mk.II

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 03 črc 2012, 11:04

Nevieme čo sa deje... Nič sa nepokazilo z našej strany. Chyba je niekde na hostingovom servri a práve na jej odstránení pracujú.
Je to prúser nielen kvôli akcii, ale aj kvôli tomu, že nevieme vybavovať zásielky z objednávok, ktoré došli včera a v noci...
Ospravedlňujeme sa všetkým za vzniknuté problémy. Akciu budeme kompenzovať tak, že ju zrejme predĺžime až do nedele.
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pa3k-Mk.II » 03 črc 2012, 13:37

už to rabotajet...... =D> =D> =D> =D> [-o<
Pa3k-Mk.II

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 17 srp 2012, 16:09

Milí modelársky priatelia,

Tí, ktorí u nás nakupujete častejšie, ste si určite už všimli, že nie je možné objednávať produkty, ktoré nie sú skladom. Mnohí z Vás sa nás na to pýtali v emailoch či telefonicky a my sme jednotlivo odpovedali prečo tomu tak je.
V prvom rade to bolo kvôli akcii, ktorá prebiehala na začiatku prázdnin. Systém eshopu nám žiaľ nedovoľuje nastaviť zľavy vo výbere podľa toho či je produkt skladom alebo nie a aby sme zabránili nedorozumeniem pri objednávaní a dodávke, tak sme zablokovali produkty, ktoré neboli skladom. Mnohí zákazníci si nie vždy totiž poriadne prečítajú podmienky akcie, v ktorých bolo uvedené, že akcia platí len na produkty, ktoré sú skladom. Objednávali sa tak mnohokrát aj dlhodobo nedostupné modely, ktoré sme síce neskôr objednali, ale nemohla už na nich platiť zľava. Nie vždy sa to však stretlo s pochopením a tak sme pristúpili k takémuto obmedzeniu.

Celá táto skúsenosť a pravidelné dopyty na dostupnosť konkrétnych produktov nás naštartovala k tomu, že sme sa rozhodli, že zmeníme software nášho eshopu tak, aby sme Vám pri každom produkte vedeli dať najavo jeho skutočnú dostupnosť a možnosť objednania. Zároveň by sem chceli aby ste mohli byť informovaní o naskladnení a o zmenách cien produktov, ktoré si vyberiete, teda nástrojmi, ktorými sú vybavené moderné eshopy.
16.8.2012 sa začala implemntácia nového eshopu, ktorý by mal byť spustený 4.10.2012. Celý nový systém pre nás tvorí spoločnosť oXy online, ktorá je napríklad aj dodávateľom eshopu pre firmu Eduard. V tejto súvislosti by sme radi zapojili aj Vás do tvorby nákupného prostredia pre Vás. Radi preto uvítame vaše pripomienky, podnety a návrhy na možnosti a funkcionalitu eshopu, ktoré nám môžte zasielať na email shop@prospektor.sk

Aj kvôli nasadzovaniu nového software zostalo naďalej obmedzené objednávanie produktov, ktoré nie sú skladom. Po importe všetkých produktov do nového systému budeme prechádzať všetky nedostupné produkty a upravovať ich dostupnosť, resp. možnosť objednania. nemusíte sa však obávať, že sa nedostanete k objednaniu toho svojho modelu :) Predpokladáme, že z aktuálnej ponuky bude vyradených cca 5 -10 % položiek, ktoré sa prevažne už nevyrábajú.
V prípade, že máte záujem o niektoré z noviniek, ktoré momentálne nie sú skladom, prosím napíšte nám to do emailu, prípadne do poznámky k objednávke, ktorú chcte u nás vytvoriť.

Veríme, že nás pochopíte a budete trocha trpezliví, za čo sa vám odemníme komfortnejším nakupovaním :)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 25 zář 2012, 16:06

Vzhľadom na ukončenie fungovania doterajšieho eshopu a prechod na nový eshopový systém bude takisto ukončená aj možnosť prideľovania bonusových bodov za každý nákup a to v takomto režime:

25.9.2012 - koniec prideľovania bonusových bodov.
- počet bodov na Vašom účte sa nezmení, ukončené bude len prideľovanie bodov za nákupy

3.10.2012 - ukončenie možnosti nákupu za bonusové body
- po tomto termíne už nebude možné uplatniť si bonusové body. Všetkly zostávajúce body na Vašom účte teda prepadnú.

V novom eshope pripravujeme pre Vás iné zľavové systémy, no sytém bonusových bodov žiaľ nebude možné preniesť.
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 04 říj 2012, 21:41

Dôležitá informácia pre našich zákazníkov:
Nový eshop prospektor.sk od 8.10.2012 !
Obrázek
Rado Kertes

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 229 • Stránka 7 z 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16