Martin Šlégr píše:Strouháme Hurriho nebo se flákáme?
Chlape, Ty mi dáváš čočku Hurouš už je pohromadě, zatmelen a vybroušen. Momentálně makám na povrchových detailech. Nechci sem házet fotky kvůli každýmu prdu, ale před střikem samozřejmě nějaké fotos dodám
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Klapky téměř hotové. Teď přijdou zevnitř fouknout a nalepit, teprve až budou na místě, budu muset ještě doplnit kardany spojující vnitřní a vnější klapku plus pár dalších drobností. Klapky přilepené před barvením na model, to bude sice pakárna při nástřiku a patině, ale zase budou dobře držet
Trocha podvozku. Zatím je to takový univerzální polotovar, na který po naklonování doplním zrcadlově otočené detaily levá/pravá strana, některé vzpěry navíc nejsou ukončené, budu je zkracovat podle potřeby. Na druhé fotce hlaveň kanonu, rovněž neukončená, páč vnitřní hlavně byly kratší, než vnější, resp. méně trčely z křídla.
tohle je velmi ďábelsky provedené supr práce velmi inspirující
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Teda...! když koukám na na ten interiér... nemám slov a ani je nehledám, nemá to cenu. Koukám chvíli přes monitor z okna ať mi klesne tlak a puls. Každopádně takhle po ránu už sem nepolezu. Fakt čumím, a to jsem myslel že tvoji práci znám. nenormální....