HomerII píše:Tak chlapi začínáme!!! Jeníku, kde jsi???Jestli oba nezačnete, tak jste u mě Panzani tuplovaný!!!
Shindy píše:Tak a došla mi trpělivost. JÁ JSEM TEN, KTERÝ TU NENÍ ! Tedy teď tu už jsem a míra vašich impertinencí překročila hranici, tterou mé pevné nervy vytrénované budováním kapitalistických hodnot jsou schopny snášet!Proto jsem popadl smeták, ometl prach z mého nádobíčka a celou neděli odpoledne brousil a řezal a vás milí kamarádi jsem si představoval pod mým pilníkem a šmirglem. A to buďte rádi, že jsem nepoužil vrtačku. Každopádně vám oznamuji, že postavím Spejbly hned dva najednou ( 1:72), jednoho zavřeného v čistých liniích a použiju HobbyBoss (kombinaci trupu G-6 a křídel z G-10 + úprava čumáku a ocasu za pomoci vyřezaných komponentů z Kovozávodů a druhý stroj rozřežu. Až vychladnu, tak se rozhodnu jak moc. Nakonec jsem vybral kombinaci káčkových křídel AML a trupu mezka od Hasegawy. Troška modelářského násilí při vzpomínce na vás
a sedly si tam jak zadní část těla na hrnec. Na čumák a ocas použiju některé části trupu z S-199 od AML a samozřejmě všechny resinové detaily. Na fotkách se můžete podívat na výsledek, zatím jen provizorně sestaveno, ověřoval jsem jestli je má cesta správná. A abyste vy ostatní věděli, čeho je TEN, CO TU NEBYL, ALE UŽ TU JE, schopen, připojuji fotky svého zatím posledního, byť nedokončeného stroje. Je to ďábelská konverze z Bf-109G-6 na Bf-109G-6 od Italeri, kdo se z vás setkal s tímle kusem plastu, ví o čem mluvím. Zároveň slavnostně přísahám, že ho do příštího Nymburku dodělám. Howg.
jen malá rekapitulace

Pro Klimeji: Díky

Mějte se všichni a zítra v Nymburce

Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!