Tohle je myslím mnohem lepší. Když vezmu v úvahu životnost tehdejších letadel, tak by se podle mého názoru ani ta barva tolik odřít nestihla. Takhle je to podle mě akorát.
Díky za "schválení", už s tím nic (alespoň úmyslně (...)) dělat nebudu.
Tady jsou jednoduchá očka na baldachýnových vzpěrách - nevím, k čemu sloužila, ale jedná se o poměrně častý jev.
- "záhadná" hotová očka na vzpěrách
Ostruha plus mínus hotová - jediné, co by se možná ještě mohlo změnit, je barva kovových prvků.
Drážka na kladce u křidélka není úplně správně, ale protože se docela bojím, aby se mi to celé při jejím rozšiřování nerozpadlo v ruce, nejspíše se spokojím se souč. stavem.
- hotová ostruha (viz str. 7 příspěvek č. 13, str. 8 č. 1) - první práce na kladkách křidélek - chybí čtyři paprsky uprostřed
S výměnou krytek na kolech jsem původně vůbec nepočítal, ale protože by ani trochu "neladily" k ostatním, upraveným, šly dolů také. Až při tvorbě nových, (oproti ostatním "odlehčených") mi přišlo, že šířka původních by nemusela tak docela odpovídat viz srovnávací archivní obr.
Naznačení opomenuté linky uprostřed krytu osy podvozku. Nezdá se, že bych se trefil, ale nezdá se, že by mi to vadilo.
- změna velikosti inspekčních otvorů na kovových krytech kol - narytí linky na krytu osy podvozku