vychadzam z toho ze logicky mu ten rukav visi na ruke ..takze ju ma tesne pod vrchom rukava, a ked som pozeral tie dlzky tak vystreta by mu vysla dakde pod polku stehna co je blbost
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
Aj mne sa tak vidi, ze prava je dlhsia a vystreta by mu vysela mozno az po koleno. Na druhej strane sa mi ale nechce verit, ze by si to taky fachman, ako je Serebriakov, dopredu nepremeral.
Má to dobře, rukáv mu na ruce nevisí. Stačí si představit v té ruce kost loketní a její napojení na loket (ten tam vidět je, takže to těžké není). Navíc nestojí vzpřímeně, takže tu ruku dlouhou nemá. Naopak je to velmi šikovně a anatomicky dobře vymodelovaná figurka.
U Pegasa dál pokračuje napoleonský období, což přijímám s radostí, moje peněženka už míň . Officer of the Empress ' Dragoons, 1815 CODE:75-088 SCULPTOR:Mike Polski PAINTER:Danilo Cartacci MATERIAL:White Metal
b2b_PEG_75-088_1.jpg (9.94 KiB) Zobrazeno 4183 krát
A Drákula taky neni k zahození. Vlad Dracul CODE:75-906 SCULPTOR:Andrea Jula PAINTER:Alexander Cortina MATERIAL:White Metal
a jeden parádní OffTopic. Na Industria Mechanice připravují do výroby parádní steampunkové vozítko, ted v diskuzi, zda to bude 1/24 nebo 1/35, Pokud to bude 35tina, umim si to představit spolu v figurkama od SMOGu z řady Victorian Fantasy