Chory píše:Ty bláho, tak to čumím, co všechno může být špatné??? Tento model mám již pár dnů postavený a ikdyž jsem poslední modely Eduardů nestavěl (MiG 21 a Hellcat 1/72) dovolím si tvrdit, že je to nejlepší eduardí model. Tamii to hravě strčí do kapsy, stejně jako horší Hasegawu a o ostatních Emilech se ani nezmiňuji. Absolutně nechápu, kde je na té stavebnici problém s vložením motoru do trupu. Jde tam navléci zepředu a pokud jsi už měl vlepenou přepážku s motorem v jedné polovině trupu, musí tě kopnout do očí, že si nejdřív navlíkneš výfuky a pak doklepneš trup, né???Je to na první pohled viditelné. Pár chybek má, ty jsem vyjmenoval do článku, který vyjde v M-2/12. V návodě se také něco najde, ale to ve všech. Ale chyby má i Mustang od Tamky a z toho jsou všichni hotoví, nepíšou do Tamiye "co všechno by tedy zcela určitě měli dělat jinak!!!" atd.
To vypadá, že kdyby jakýkoliv český výrobce udělal zlatou cihlu, bude u českých modelářů málo zlatá
![]()
![]()
![]()
Model beru do Děčína, tak pokud se někdo bude chtít na něco zeptat, budu v hospůdce u Andyho![]()
Uhodil jsi hřebíčka na hlavičku