Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Hummer Summer!
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Humvee u 601.skss

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Humvee u 601.skss

Příspěvekod Baryk » 24 úno 2011, 21:56

Oceňuju tu snahu a sem rád, že ste si s tim dali tu práci. Prostě si šablony musim přenést, asi na kartoto, a vyzkoušet, případně doladit. Furt je to pro mě jednoduší, než se to pokoušet odhadnout z fotek (to mi fakt nejde). Sem rád, za každý usnadnění a todle je hoooooooooooooooooooodně velký usnadnění. Jen sem vznes dotaz, takže dík všem za odpovědi a ještě víc za ty články [-o< [-o< [-o<
V létě bych se možná do jednoho moh pustit, tokud to mam v živej paměti...
Vladimír Bareš
Rozdělaný:
Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59

na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pepe » 24 úno 2011, 22:09

V pohodě, jsme rádi za každou konstruktivní připomínku, i když odhalí naši chybu (nikdo není dokonalý), a na jejím základě se to opraví.
Na model se už těším. Uvažujeme možná o nějaké speciální ceně na nějaké soutěži :wink:
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
pepe

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JINDRAP » 20 led 2012, 14:03

pepe píše:V pohodě, jsme rádi za každou konstruktivní připomínku, i když odhalí naši chybu (nikdo není dokonalý), a na jejím základě se to opraví.
Na model se už těším. Uvažujeme možná o nějaké speciální ceně na nějaké soutěži :wink:

Tak mě Váš článek v Modeláři navnadil na stavbu českého Hamříka č.1 v měřítku 1/48 , už mám předělaný dveře, hotové přídavné pancéřování na boku, ale šablona střeliště jak už tu zaznělo je opravdu o trochu menší, při těchto rozměrech je krátké a úzké a citelně zasahuje do průlezu poklopu. přidal jsem zhruba 1,5mm na panel č 3 a 2mm na panely 2 a 4 a na všechny 1mm na výšku a zdá se mi to OK. Další na co jsem narazil je rozdílný tvar čelního štítu u 3D obrázku, kde máte ten vyšší a užší s tím nahoru skoseným bokem a vzadu na barevném nákresu je ten širší a nižší s rovným bokem(typové označení neznám, bo jsem letadýlkář a techniku mám jako odpočinkovou jen okrajově) podle fotek bych se spíš přiklonil k druhé variantě. A ještě bych měl prosbu jestli nevíte něco víc o tvaru té dodatečné přepážky v zavazadlovém prostoru a nějaké foto lafetace kulometu PKB.
JINDRAP

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kulhavý » 22 led 2012, 16:18

Odpovím na ty šablony- bohužel v časopvém pressu došlo k chybě a velikost šablony je opravdu špatná. Večer sem zkusím hodit opravenou verzi.
Ondra Kulhavý

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Hummer Summer!